Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez bőven elég az incelséghez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez bőven elég az incelséghez?

Figyelt kérdés
Gyerekkoromban volt egy oxigénhiányom és kialakult nálam némi idegrendszeri probléma. Tikkelek és könnyen megijedek, nem azért mert félek hanem mert ilyen az idegrendszerem, néha jobb néha rosszabb, tinikorban szokott ez igazán felerősödni, felnőttként csökken. Az ocd ennek mellékterméke mert általában társbetegésg, akárcsak a depresszió. Én jóval kevesebbnek érzem emiatt magam azoknál akiknek nincs ilyen problémája. 23/f
2023. jún. 27. 04:35
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekem is rossz az idegrendszerem ami abban nyilvánul meg, hogy mások számára hétköznapi tevékenységek annyira lemerítenek, hogy olyanná válok mint egy zombi.

Mindig is mondták, miért nem alszol eleget. Mintha tudnák mi is az igazi problémám.

Nehéz így élni mert például egy nap meló után úgy le vagyok merülve mint egy súlyos beteg ember pedig mindig negatívak a tesztjeim.

2023. júl. 4. 10:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!