Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire virágzik itt ez a Dél-Amerikai trend?
Figyelt kérdés
Masztizás és orgazmus elérés nyilvánosan
pl, parkokban, bárokban, moziban, sport centrumokban,stb
Van aki már csinált itt ilyet,bevállalja ezt nyilvánosan?
Kézzel és másvalaki segítségével egész biztosan nem vállalható szerintem.De rádiótávirányítós vibrivel nem túl nagy humán kóválygás közepette,talán müxik,mondjuk éjjel egy nagy parkban.Máshol még ha milliókat fizetnének érte sem vállalnám,tudod ki menne börtönbe apafej ebben a pusztulj férgese országban.
2023. jún. 27. 02:26
2/9 anonim válasza:
Mely országokban lehet ez trendi? Itt biztos, hogy nem. Komoly büntetés járhat érte.
2023. jún. 27. 02:37
3/9 anonim válasza:
Semennyire!!
ez egy mocskos,szarf@szú prűd és bigott ország lett az elmúlt 2 évtizede.Gondolhatod ha a peep showkat is lenyomták és retkes módon szabályozzák a swinger klubokat is,akkor mi lenne ha elkapnának a fakabátok.Egy rossz szóért feljelentik egymást az emberek,akkor szerinted mi lenne nyilvános dugásból, orgazmus showkból a város főterén.El vagy tévedve kishaver.Ezt itt lesheted.Talán restart,vagy rendszerváltás után más lesz,de attól félek,addigra már emberiség sem marad a földön.
2023. jún. 27. 02:39
4/9 anonim válasza:
Valóban van ilyen skacok és egyre jobban terjednek az ilyen videók public orgasm, remote pub orgasm és egyéb címkék alatt a neten.űDe hogy itt nem fog ez begyűrűzni az még a halánál is biztosabb.
Ehhez atom gyávák élnek itt,hacsak nem kezd rá valami külföldi boszorkány a parkban,valami illegális stábbal.🤣😜🤣
2023. jún. 27. 02:49
5/9 anonim válasza:
Sajnoa, ehogy az előttem szólók írják, ez itt halott dolog. Pedig én arra is el tudnék élvezni, ha látnám, hogy a szentfazekak milyen arcot vágnak...
2023. jún. 27. 06:00
6/9 anonim válasza:
Ez azért ritka gusztustalan. Belegondolok, hogy sétálok a két kislányommal, akik 5 és 8 évesek, valaki meg ott éli ki ezt a perverzióját nyilvánosan... közben gondolom igen menőnek, meg bevállalósnak érzi magát, pedig ez csak sima kultúra kérdése. Értelmes ember belátja, hogy miért van ez tiltva. Tudod, mint a táblán a szöveg: Intelligens embertársainkat megkérjük, hogy ne lépjenek a fűre. A többieknek meg tilos.
2023. jún. 27. 07:48
7/9 anonim válasza:
6-os, korról korra és társadalomról társadalomra változik, hogy mi a perverzió határa. Ahogy pl. a csókot meg tudod magyarázni a kislányoknak, úgy ezt is meg tudnád.
2023. jún. 27. 08:13
8/9 anonim válasza:
Nem vagyok ösztönlény, aki nem tudja tűrtőztetni magát, van ami nem az utcára való, főleg nem ahol gyerek is láthatják. Szerintem nagyon gáz, ha valaki ilyen helyeken csinálja.
2023. júl. 4. 15:27
9/9 anonim válasza:
#7 én is láttam gyerekként a horvát parton szexelőket. Ebben igazad van, hogy prűdizmus. Viszont van ennek az exhibícionizmusnak egy erőszakosabb vetülete. Van olyan fétis, ahol idegen nőkhöz próbálsz hozzáérni, vagy arra vágysz, hogy egy idegen nő kiverje neked, leszopjon. Ez a nyilvános masztiparti simán átmehet szexuális zaklatásba. Hol húzod meg a határt, van a nyilvánosan recskázó, aki csak élvezi, hogy titokban kiveri a szabadban, és 1-2 ember meglátja, és van a nyilvánosan recskázó, aki több tucat ember privátszférájába behatol, és ha nő közelébe kerül, még erőszakos is?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!