Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Jelenleg milyen nemeket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelenleg milyen nemeket ismernek el?

Figyelt kérdés
Én a férfi, nő, transz férfi, transz nő kategóriákat ismerem, de ezeken túl milyenek vannak még?
2023. jún. 26. 20:36
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem biológiailag van nő és férfi. Tudom le fognak pontozni. Nem vagyok se konzervatív, se homofób (van nagyon jó barátom is aki meleg), marhára nem érdekel ki kivel szexel vagy él együtt vagy hogyan öltözik stb. Éljen mindenki úgy ahogy jól esik, amíg azzal nem árt másoknak. Így ha valaki transz, az sem érdekel, ha jó ember. De könyörgöm ne akarjunk már mindent felülírni amit a természet adott. A transz nő vagy férfi is vagy nő vagy férfi. Biológia.
2023. jún. 26. 21:25
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
A fiúknak fütyijük van, a lányoknak meg puncijuk.
2023. jún. 26. 21:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Van a cissz meg a sicc
2023. jún. 26. 21:38
 4/8 anonim ***** válasza:
81%

A tudomány szerint férfi és nő van, ritka genetikai rendellenesség esetén hermafrodita.

A píszí által előállított gendereknek meg se szeri se száma, de szerintem tartanak már vagy 200-nál legalább 😂

2023. jún. 26. 21:46
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok sajnos tájékozott a témában, ezért is kérdezlek titeket. Még van mit tanulnom, úgy látszik.
2023. jún. 26. 21:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Örökérvényű igazság.

https://www.youtube.com/watch?v=mXqo_-ldATw

2023. jún. 26. 23:55
 7/8 anonim ***** válasza:

4: Akkor mélyülj el alaposabban a tudományban, mert az ennél jóval több verziót ismer. Amúgy is melyik tudományág, hiszen a biológia is egy tudományág meg a szociológia is.

Szóval nem csak XY és XX kromoszapárok léteznek, hanem ennél sokkal durvább verziók is, sokféle konstellációban. Tehát a tudománnyal pont nem érdemes vagdalkozni... 😀

2023. jún. 27. 07:50
 8/8 anonim ***** válasza:

A nemi szervek nem egyenlőek a nemekkel.

A nemi identitás és a biológiai nem lehet más.

Születhet baba pénisszel, vaginaval, mindkettővel vagy egyikkel sem.

Ez egy kicsit így hosszú lenne leírni de majd küldök neked egy linket később.

2023. jún. 27. 22:03

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!