Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tippek női erényöv mindennapos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tippek női erényöv mindennapos hordására?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

35 éves nő vagyok és egy 8 éves kapcsolat után, 2 év kihagyással újra lett párkapcsolatom. Minden elég jónak néz ki, még nem élünk együtt, de viszonylag gyakran tudunk találkozni, mert egy városban élünk.

Mindig is aktív (lehet túlságosan is) voltam szexuálisan és a két éves kényszer pihenőm alatt nagyon megszerettem a vibrátoromat. Ha lehetőségem képes vagyok akár napi 3-5 alkalommal is masztizni, mert szeretem ezt fajta örömforrást. Azt hittem, hogy majd ha lesz újra fizikális kapcsolatom, akkor elmúlik az igény, de nem úgy tűnik. Persze ettől még jókat tudunk szexelni, de sokszor akár szex utáni is még masztizok egyet otthon, vagy indulás előtt. Ami persze nem hiszem, hogy baj, de szeretnék csökkenteni ezen.

Már jó néhány éve foglalkoztat az erényöv hordásának ötlete és most szeretném kipróbálni, úgy biztosan nem tudok majd napi 3-5x masztizni. :D

Azért az lenne a kérdésem, hogy kinek milyen tapasztalata van a hosszútávú hordással kapcsolatban. Azaz 2-3 napig rajtam lenne, ameddig újra találkozok a párommal, mert nála lenne a kulcsa. Milyet célszerű venni, mire kell figyelni, mi az amit nehéz esetleg megszokni?

Előre is köszi a válaszokat.

Ui.: ismerkedős üzeneteket (a témán kívülről) nem kérek, köszi. :)

2023. jún. 26. 14:55
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
Nem láttam még olyan erényövet amitöl saját magadat ne tudnád kielégiteni, ugyanakkor ne legyen lehetetlen a természetes üritések elvégzése.
2023. jún. 26. 15:23
 2/6 anonim ***** válasza:
19%

Jaja ahogy az #1-es írja, tipp hogy nagyon erős dezodort tarts mindig magadnál 😂 fogalmazzunk úgy "némileg" akadályozni tudja a kis/nagy dolog elvégzését.

Egyébként meg semmi gond nincs azzal, ha használod a vibrid, egészségedre! Ezért van nem? Hogy örömet szerezzen :)

Inkább a pasid kösse fel a nadrágot és amikor együtt vagytok akkor elégítsen ki úgy, hogy utána kezed-lábad remegjen. S megint megkívánod a "dolgot" akkor képes legyen újra és újra.

2023. jún. 26. 15:32
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Maradj otthon, akkor biztosan nem b@sz meg senki.
2023. jún. 27. 19:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Csak hogy legyen értelmes válasz is, leírom azon márkákat amikről már halottam (nincs tapasztalatom velük, így bővebben nIlatkozni nem tudok róluk).

Ha olcsót keresel, akkor menj fel aliexpress-re, eBay-re, stb és írd be female chastity belt, és többet is ki fog dobni. Nem egy-két ezres tétel, hanem tizen ezres, de ezeknél olcsóbb nincs. Viszont gagyibb sem. Nem rosszak, mert hordhatóak egy ideig, de egyrészt a gumi könnyen lejtőn róluk, másrészt vékony lemezből vannak, könnyebben lehet hajtogatni őket, ami kevésbé látja el a funkcióját. Egyetlen előnye, könnyen méretre állíthatóak általában, míg a minőségibb drágábbak egyedi méretre készülnek és nincs sok játéktér bennük.

A drágább változatok esetén már jobb az anyagminőség, viszont azt nem tudom garantálni hogy 100%os védelmet nyújt a kezed ellen, ami lehet bizonyos pózban befér alá. Azért nézegesd meg őket:

[link]

[link]

[link]

[link]

Ha esetleg van még kérdésed írj, megpróbálok válaszolni.

2023. jún. 30. 08:10
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Aliexpresses övvel van tapasztalatunk, inkább játéknak jó pár órára, vagy büntetésre egy napra. Ez annyira kényelmetlen, hogy hosszabb hordásra nálunk alkalmatlan volt. Ennek ellenére gyakran felveszi a feleségem, de csak pár órára.

Ezenkívül pár éve találkoztunk egy párral ahol a nő elmondásuk szerint Neosteel övet hordott évek óta, és pár hónap alatt teljesen megszokta. Azt mondták biztonságos és miután megszokta, együtt lehet vele élni. Kényelmesnek szerintem egyik se nevezhető, de itt most nem is az a lényeg szerintem. Egy fogszabályzó se kifejezetten kényelmes mégiscsak sokan hordják és kibírják. Lesz olyan időszak h teljesen megfeledkezel róla aztán bizonyos pozíciókban, egy autósülésbe ülve vagy épp lehajoláskor kényelmetlen, dehát ez van.

Nagyobb probléma szerintem esetedben, hogy vibrátortól még erényövben is elég könnyű elélvezni egy nőnek (próbáltuk már jópárszor).

Szerintem a te esetedben hatékonyabb lenne ha a vibrátorodat zárnád el és az ahhoz való kulcsra vigyázna a párod (vagy egyéb módon, időzáras stb lakattal). Ha az erényöv mellett döntesz, a vibrátorokat (és minden vibráló eszközt pl. elektromos fogkefe) akkor is javasolnám elzárni.

A legdrágább erényöv se nyújt 100%os védelmet és bezártságot, a dolog végül fejben dől el. Ha elhatároztad hogy megtartóztatod magad, akkor ezt beszéld meg a pároddal, hogy innentől csak az ő engedélyével szeretnél masztizni. A közös játé, izgalom kellőképpen motivál arra h ne csalj, persze kitalálhattok büntetéseket is, ha megszegnéd az egyezséget.

2023. júl. 18. 14:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Fancysteel jó :)
2023. júl. 26. 15:43

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!