Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy női bugyikra, tangákra izgulok? tudom hogy ez nem normális, szeretnék kigyógyulni belőle
volt már rá példa hogy abban mentem valahova és izgató volt hogy senki nem tudja hogy egy rózsaszín bugyi van rajtam, ugyanakkor utálom is magam emiatt
20/f

Rossz hírem van: a mélyen kondícionálódott szexuális preferenciák NEM módosíthatóak! Szexuálpszichológus sem fog "kigyógyítani" csak segít az ezzel kapcsolatos szorongásaid oldásában.
Főleg hogy nem is kell "kigyógyulnod", sem jogszabály nem tiltja, sem egészségre nem ártalmas hogy valaki fehérnemű fetisiszta legyen.

Miért is lettem lepontozva???…
Kettes voltam.

Az a baromi nagy kérdés, hogy miért jó neked, hogy utálod magad vmi olyasmi miatt, amivel senkinek semmi rosszat nem teszel? Ha tényleg attól félsz, hogy homoszexuális vagy, azzal sincsen semmi baj, akkor az vagy és kész.
Szerintem igenis, hogy menj el egy pszichológushoz és beszélj vele, már pár alkalom lehet, hogy segítene.

6
Csak. Mert engem most valahogy kicsit taszít ez a kép, hogy elképzellek, ahogy használt női bugyikat szaglászol.

9
Hála istennek én nem tudom. :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!