Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az hogy női bugyikra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy női bugyikra, tangákra izgulok? tudom hogy ez nem normális, szeretnék kigyógyulni belőle

Figyelt kérdés

volt már rá példa hogy abban mentem valahova és izgató volt hogy senki nem tudja hogy egy rózsaszín bugyi van rajtam, ugyanakkor utálom is magam emiatt

20/f

2023. jún. 26. 13:52
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
Ha tényleg ki akarsz gyógyulni belőle, akkor először önmagaddal kell tisztába kerülni...a te életedben az első lépés egy szexuálpszichológus!
2023. jún. 26. 14:40
 2/30 anonim ***** válasza:
43%
Engem is izgatnak a bugyik, legfőképpen a használtak, viszont soha nem vettem fel őket csak szaglászni meg masztizni szoktam velük.
2023. jún. 26. 14:50
 3/30 anonim ***** válasza:
100%

Rossz hírem van: a mélyen kondícionálódott szexuális preferenciák NEM módosíthatóak! Szexuálpszichológus sem fog "kigyógyítani" csak segít az ezzel kapcsolatos szorongásaid oldásában.

Főleg hogy nem is kell "kigyógyulnod", sem jogszabály nem tiltja, sem egészségre nem ártalmas hogy valaki fehérnemű fetisiszta legyen.

2023. jún. 26. 15:40
 4/30 A kérdező kommentje:
de ki kell mert ki AKAROK, nem érdekel hogy nem tiltja jogszabály stb, undorodom magamtól, innen már csak egy lépés hogy b_zi legyek
2023. jún. 26. 15:44
 5/30 anonim ***** válasza:
#4 pszichológust javasolnék...
2023. jún. 26. 15:48
 6/30 anonim ***** válasza:

Miért is lettem lepontozva???…

Kettes voltam.

2023. jún. 26. 15:52
 7/30 anonim ***** válasza:

Az a baromi nagy kérdés, hogy miért jó neked, hogy utálod magad vmi olyasmi miatt, amivel senkinek semmi rosszat nem teszel? Ha tényleg attól félsz, hogy homoszexuális vagy, azzal sincsen semmi baj, akkor az vagy és kész.

Szerintem igenis, hogy menj el egy pszichológushoz és beszélj vele, már pár alkalom lehet, hogy segítene.

2023. jún. 26. 16:16
 8/30 anonim ***** válasza:

6

Csak. Mert engem most valahogy kicsit taszít ez a kép, hogy elképzellek, ahogy használt női bugyikat szaglászol.

2023. jún. 26. 16:18
 9/30 anonim ***** válasza:
Márpedig nagyon sok srác csinálja, ezt tudják a nők is.
2023. jún. 26. 16:19
 10/30 anonim ***** válasza:

9

Hála istennek én nem tudom. :)

2023. jún. 26. 16:21
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!