Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit gondolhat a melegekről,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolhat a melegekről, aki így beszél?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok, és eddig senki nem tudja rólam, hogy meleg vagyok, talán csak gyanús lehet, hogy még nem volt barátnőm.

Még a legjobb gyerekkori barátom sem tudja, és nem tudom, hogy elmondjam-e neki. Látszólag elfogadó, de néha elég sértő kifejezéseket használ. Például ő amatőr drift versenyző, és van saját versenyautója, amivel különböző pályákra jár, legutóbb pedig átadta az autót, hogy kipróbáljam és akkor azt mondta, hogy "itt nem lehet b*ziskodni, hogy az íven elveszed a gázt"

2023. jún. 26. 13:37
 1/7 anonim ***** válasza:
35%

Valószínűleg nem túl pozitív a véleménye... egyértelműen negatív felütéssel használta a b.zi kifejezést.

Egyébként miért is akarsz mindenáron coming outolni? Nem tartozik senkire, de te tudod. Ne lepődj meg viszont ha egyes ismerőseiddel megváltozik majd a kapcsolatod (nem feltétlenül pozitív irányban).

2023. jún. 26. 13:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem jelent semmit
2023. jún. 26. 13:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem jelenti feltétlenül azt, amire gondolsz...ez egy szóhasználat volt csupán a helyzet heveben.
2023. jún. 26. 13:49
 4/7 anonim válasza:
78%
Őszintén semmi bajom a melegekkel, ha lenne ilyen ismerősöm gond nélkül haverkodnék is vele. Csak ettől a PC őrülettől hányok már, mert lassan újra meg kell tanulnom beszélni. Manapság mindenhol jelen van egy olyan réteg, aki sértve érzi magát egy-egy kifejezés miatt. Ha egy pedagógus a "cigány" szót használja egy roma származású gyerekre, estére már az országos hiradóban lesz, másnapra pedig menesztik.
2023. jún. 26. 13:52
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem olyan értelemben használta a "b*zi" szót, ebből nem lehet következtetni
2023. jún. 26. 14:14
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Eszébe se jutottak a melegek, amikor ezt a mondatot mondta. A bu*i egy negatív töltetű szó, ennyi. Használhatta volna a szarozni, baszakodni szavakat is, miközben nem székelésre vagy közösülésre gondol.
2023. jún. 27. 00:14
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha gyerekkori barát sem tudja ennyi idősen, akkor nem lehet legjobb és így nem igazi barátság. Bocs! Mondom melegként. Csak az az igazi barátom, aki tudta. Persze nekem is sokáig ment, de én később is kezdtem szociális életet élni. Legrégebbiként megmaradt és legjobb baráttal vagy lánybaráttal később találtuk meg újra egymást és 21 éves korom körül vállaltam fel. Majd amikor újabb barátom lett, 1 éven belül felvállaltam. Nem teljes körű barátság, ha nem beszélhetek róla és nem tud rólam mindent.
2023. jún. 28. 09:37

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!