Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a jó kinézetű emberektől. Mit csináljak?
Mindig a ronda barát voltam a barátságokban és ezt éreztették is velem.
Illetve iskolában is külön választottuk a szépeket és a csúnyákat. Persze ezt nem szándékosan csak kialakult.
Lehet hogy ez így hülyén hangzik de általában minden osztályban vannak kis csoportok, nálunk is így volt.
Valószínűleg ezekmiatt félek a szép emberektől. Kicsit olyan érzés mintha rosszul érezném magam mert nem érek fel a szintükhöz, mintha egy már elismert emberrel beszélnék.
Például valamelyik nap vásároltam és inkább az átlagos kinézetűhöz mentem mint ahhoz aki jól néz ki.

6.
Értékelem a segítő szándékodat, de azért remélem más bajban lévő embernek nem írsz ilyeneket.

Én is így vagyok, csak annyi a különbség,hogy nem vagyok csúnya, mégis azt érzem :D szemből nem tartozok a csúnyák koze, oldalból elég gázul nézek ki, de leszarom :D
Viszont sajna én se megyek oda a jobb szebb stb külsejű emberekhez. Csávóval szemben képes elmenni minden önbizalmam, csajokkal szemben nincs is, kivéve, ha kevésbé szépek, akkor nincs gond.
Először csak azt hittem nekem van ilyenem, de már látom nem csak :D sőt a tömegbe se szeretek lenni, mert azon gondolkozok, hogy megutom e a szintet hogy ott legyek xd főleg most h a hajammal is hadilabon állok.
8.
Bár megoldást nem írtál segítettél köszi 😂 még mindig nem tudom mit csináljak de megnyugtató hogy vannak még ilyen emberek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!