Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a tapasztalata IPL szőrtelenítő intim területen történő használatáról? Herezacskó, pénisztő területeken használanám elsődlegesen. Márkát és típust is írjatok!
Figyelt kérdés
2023. jún. 25. 20:14
1/5 anonim 

válasza:

én opilca-t használok bikinivonra. az titka, hogy ki kell tapasztalni meddig szabad rajta hagyni. nekem elég érzékeny a bőröm, tehát 6 perc. és ellentétben a borotválással nem szúr amikor nő a szőr
3/5 anonim 

válasza:

Nőként tudok véleményt mondani, Philips Lumea-t használok kb fél éve.
Ahol sötétebb a bőr, ott letilt, illetve a világos/ősz szálakat nem öli meg.
Azokon a területeken viszont, ahol ideálisak a körülmények, szép sima bőrt csinál. Ez azt jelenti, hogy elég gyakran, kb amikor eszembe jut, átlag legalább 10 naponta lenyírom rövidre és levillogom. Látványosan ritkul, de sajnos sok helyen fehér szálak nőnek a feketék helyére, ami meg ugye ott marad...
Szóval nekem pont a legneccesebb helyeken muszáj borotvával kiigazítani, de a hónalj, láb, szeméremdomb, bikinivonal teljesen jól karbantartható vele.
4/5 anonim 

válasza:

A pénisz tövétől a köldök fele lehet használni, nálam működik is (Remington IPL6500, bár jó pár éves, kellene valami újabb és erősebb modell), a herezacskón, magán a péniszen és a végbél környékén tilos mindenféle IPL eszközt használni.
5/5 anonim 

válasza:

Én is nőként tudok véleményt mondani. Philips lumea-t használok. Kb két hetente használom. Már most egyre ritkábban, van hogy csak havonta egyszer. Régebben amikor csak borotválkoztam, már másnap borostás voltam mindenhol. Amióta használom, azóta kb egy hét után kezd visszanőni a szőr. Nekem nagyon bevált. A teljes intim területet is levillantom, pedig elvileg azt írják sok helyen hogy nem ajánlott. Nekem a barátaim is így csinálják, akik szintén használnak ipl-t. Annyi hogy ott nem a legmagasabb fokozaton megy a gép, hanem csak közepes erősséggel, mivel érzékenyebb terület.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!