Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti tudtok többször egymás után elélvezni?
Figyelt kérdés
Ha igen, hányszor? Mennyi idő kell szünetre? Vagy megy rögtön a folytatás?
Elélvezés után tudjátok kívánni a párotokat, vagy akkor a vágy is lelankad?
Mit csináltok, hogy újra kívánósak legyetek? Vagy ilyenkor simán folytatjátok tovább, és nincs rossz érzés, vagy bármi?
2023. jún. 25. 18:07
2/13 anonim 

válasza:

Nekem eddig 9 a rekord, de az az akció kb 3 óráid tartott és mindketten be voltunk tépve.
Alap esetben, olyan 1-3 között szokott lenni.
3/13 anonim 

válasza:

Általában háromszor (ez a szokásos) egy egy-három órás "menet" során.
4/13 A kérdező kommentje:
Na oké, csak az első után nincs lendületvesztés, hanem kívánjátok tovább?
2023. jún. 25. 18:15
6/13 anonim 

válasza:

Barátnőm is többször eltud menni, de általában 2-3 után már nagyon érzékeny lesz a csiklója, és nem kellemes neki, hogy folytassuk (csak ha nagyon bevan indulva).
8/13 anonim 

válasza:

Csiklós orgazmusból csak egyre vagyok képes, vaginálisból igazából akármennyire, de mondjuk 4-5 után már kell egy kis szünet. 😀
9/13 anonim 

válasza:

Igen tudok.
10-15 orgazmus is elő szokott fordulni egy aktus alatt.
10/13 anonim 

válasza:

Én sajnos nem.
Régebben már az első után is kellemetlen volt az aktus.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!