Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ki folyt a gumuból a sperma a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki folyt a gumuból a sperma a tövénél. Lehetek e terhes vagy nem?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Jaj hát én elöször írok ide:<

Normális válaszokat szeretnék:(

Hétfőn együtt voltunk a párommal és a gumiból ki folyt a sperma ,barátom azt mondja az én nedvem az de biztos hogy nem lehet az enyém mivel sok volt ott a tövénél. Nem volt lyukas a gumi meg néztem/megnéztük .

De kifolyni ugy tudom ki tud a tövénél.

Sosem történt ilyen , 25 vagy 26. án kéne megjönnie. Azon aggodom hogy terhes lehetek e ettöl. Barátom szerint nem vagyok az.

Mivel sperma a hüvelyembe nem került.

Honap végén szokott meg jönni a mensim bár most pánikolok:<

26.a holnap lesz és nagyon félek hogy nem fog megjönni:(

Valakivel rajtunk kívül történt ilyesmi? Ha igen kérek írd le ilyenkor mit csináltál. Sokat segítene:)

Sajnalom hogy hülyeséget kérdeztem:/ De félek,gondolom minden lányban benne van ez a félelem.

Ahogy irtam elöször,normális válaszokat szeretnék.:(

Elöre köszönöm a válaszokat!

2023. jún. 25. 17:13
 1/5 A kérdező kommentje:
Ugy értem a gumi alján ki nyomodott a sperma
2023. jún. 25. 17:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, de ha 100%-ra akarsz menni, miért nem vettél esemény utáni tablettát?
2023. jún. 25. 17:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyreszt ha került is beled sperma, nagyon kevés. Mosakodtal utána?

Meg mensi előtt 2 nappal akkor is nagyon nagyon minimalis az esély ha telibe beléd ment volna. Persze ezzel aki nagyon nem akar gyereket, ne jatszon, de akkor is nagyon kicsi az esély.

2023. jún. 25. 17:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem szedek tablettákat
2023. jún. 25. 17:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Le zuhanyoztam forro vizzel
2023. jún. 25. 17:47

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!