Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Otthon milyen tárgyal lehet jól masztizni?
Figyelt kérdés
2023. jún. 25. 16:22
2/12 anonim 

válasza:

Uborka. Szüzeknek pedig a töltős (ún. Rotring) ceruza bele (szigorúan csak a 0,5-ös)
5/12 anonim 

válasza:

Ha fiú vagy,próbáld meg kirázni két sündisznóval.Vagy két féltéglával.A lányoknak meg a magasnyomású mosót ajánlanám,csiklóra.
7/12 anonim 

válasza:

6-os, mehet az hüvelybe is mert mostanság elég sokaknak büdös a vaginája!
8/12 anonim 

válasza:

Lány vagy?
Fésű vége vagy bármi olyan tárgy ami hosszú és nem érdes persze lefertőtlenítve.
Én most akarok venni egy masszázs pisztolyt
9/12 anonim 

válasza:

zuhanyrózsa. A Jolly Joker nekem, már évtizedek óta :)
10/12 anonim 

válasza:

Bármilyen kis hülyeség, aminek izgalmas formája van és könnyen a csiklóhoz lehet dörzsölni.
Én egyszer a gyerekkoromból maradt csillámpóni figuráimmal kufircoltam akkorát, hogy életemben először és utoljára spricceltem is.
De amúgy műbőr kesztyűvel fenséges.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!