Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt baj hogy kihagytam?
Egyszer anyám règi sulis barátnője aludt nálunk és tök jó fej pl vacsorakor még mondta is hogy érdeklik a játékok meg a filmek is. Na mindegy és a kanapénkion aludt (általában én kelek legkorábban a családban) kora reggel kimentem wc-re és a szobám és a wc között van a nappali ahol éppen aludt. Mivelhogy nyár volt ezért ntilván nem volt rajta sok minden csak egy bugyi meg egy felső. Akkor ott helyben arra gondoltam mivel tényleg szinte hajnal volt lehet odamennék hozzá és leveszem róla a takarót majd megfognám a melleit de meg esetleg a punciját. Végül csak odáig jutottam el hogy levettem róla a takarót aztán megmozdult én ezért úgy megijedtem el is futottam.
Azóta is bánom hogy kihagytam ezt a lehetőséget pedig kb 2-3 éve volt.

És fordított esetben?
Hogy lány a kérdező, és a kanapén alvó a férfi?
Ne legyetek már ennyire egyenlőtlenek.

Már a gondolat is undorító hogy ilyen teszel.
Nem érzed hogy ez mennyire nem helyes? Mert az nagy gond.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!