Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 év körüli pasik, ti eddig hány emberrel szexeltetek?

Anno 25-30 már nem emlékszem, de nem is lényeges. Inkább elmesélek egy rövid storyt. Az egyik évben ráúsztam a "minéltöbbel" történetre. Abban az évben 17 partner. Frenkiztem vele az egyik haveromnak, visszakérdezett na és hányszor is dugtam abban az évben? Mivel a többsége alkalmi volt (s nem is mind a leghelyesebb) szerintem max. 40-50. Nah, a cimbimnek "csak" egy partnere volt - a barátnője, egy jófej, csinos laza csaj. Mivel együtt éltek sz'tem legalább 300x dugott abban az évben.
Na akkor ki a nagyobb "menő"? Aki dugott ugyan 17 partnerrel de összesen csak 40-50x az évben, vagy aki "csak" eggyel, de azzal szerették egymást és 300x?

Jóval 50 felett 26 évesen. Minden hétvégi buliból hazaviszek egy ribit.
Igaz normàlis kapcsolatom még nem volt. Ilyen helyeken csak ribik vannak.
2-es
Nem azért kérdeztem mert menőnek számít csak kíváncsi vagyok hogy kb mennyi.
3-as
Ha direkt ilyen helyekre mész és tudod hogy ott csak "ribik" vannak ne csodálkozz ha nincs normális kapcsolatod.
Igazából te is ribi vagy csak pasi.

4
Egyelőre jó így. Ha családot szeretnék akkor ráérek normális nőt keresni.
5.
Azok is lehetnek normálisak de mindegy nem ez a téma.

6
Na ilyen ne legyen a gyermekem anyja
Az elítélendő ha egy csajnak egyészakás kalandja van de az nem ha egy férfi hobbi szerűen jár bulizni csak azért hogy megfektessen nőket akiket elitél?
Szerintem mindenki élje úgy a szexuális életét ahogy neki tetszik. Élni és élni hagyni. Nem lesz senki kevesen. Attól hogy több emberrel volt együtt.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!