Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi önbizalom hiányos a gyakorikerdesek.hu-n?
Azért kérdem mert kicsit zavaró már hogy sokan azon hisztiznek hogy milyen kicsi a farkuk.
Lehet hogy ezek az emberek valójában csak trollok?

Nem hiszem, szerintem valahol mindenkit foglalkoztat, hogy:
-Vajon elég vastag-e, elég lesz-e a partneremnek?
-Csúnya-e a puncim?
-Csúnya-e a mellem?
stb..
Szóval férfiakban és nőkben is vannak ilyen gátak és kérdések, csak nem igazán teszed fel őket személyesen.
Szóval szerintem nem trollok.

Szerintem meg 2-3 ember hergeli egymást. Ugyanaz mint az incelek.
Legalábbis remélem hogy nem valoban ez a fiatalok legnagyobb problémája. 20 éve ez senkit nem érdekelt, vagy legalabbis igen keveseket.

Régebben nem volt ennyire kihegyezve a társadalom a TÖKÉLETESre. Most az az elvárás, hogy irreálisan jó/szép/jobb/szebb legyen mindenki, mint mindenki más. Nonszensz, lehetetlen. Meg ugye, miért kellene hogy mindenkinek az tessen, ami a többségnek (?)?
Másrészt, amióta a neten élünk társasági életet, azóta valahogy ez a téma is előtérbe került, és mivel arc nélkül mindenki akkorát hazudik amekkorát akar, sokan érzik magukat kevesebbnek náluk, és ez hozza ezt a rengeteg bizonytalankodó kérdést a farokméretekkel, a punciformákkal, az orgazmussal, az análszex-szel meg hasonlókkal.
20 éve egy időben voltam együtt egyszerre két pasival. Jelentős eltérés van az intim méretükben, de azon kívül hogy poén szintjén előkerült ez a vitathatatlan tény, egyikünk sem akadt fenn rajta.

Ok, a fiuk biztos méregettek egymashoz, meg a lanyok is sokszor kibeszélhették (en pont nem), de volt olyan hogy valaki emiatt ne merjen kezdeményezni? Vagy olyan akivel emiatt szakítottak?
2

Bizony előfordult, csak jóval ritkábban, hisz voltak még személyes kapcsolatok, amik manapság egyre kevésbé.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!