Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furának számítok emiatt?
Figyelt kérdés
Még szűz vagyok, kapcsolatom sem volt, 12 évesen volt egy gyerekszerelmem de azt ne számoljuk bele. Én nem olyan pali vagyok aki minden nővel lefeküdne akit esztétikailag vonzónak talál, nekem kell az hogy akarjak a közelébe lenni, bízzak benne stb. Nem vagyok egy holdfényes romantikus emberke, de nem tudnék lefeküdni egy prostituátal például akit először látok. Ráadásul eléggé magamnak való vagyok, nem sok ember társsaságában érzem jól magam, csak azéban akinél azt érzem hogy önmagam lehetek és nem kell megjátszanom magam. Szóval jah, igénylem az érzéseket ehez, ha valaki csak megszólalásig jó nő akkor nekem ott a vége. 23/f2023. jún. 23. 22:05
1/8 anonim 

válasza:

Hogy furának számítasz e, nem tudom. Nekem ez inkább kiemelkedőnek hat. Semmiképp sem negatívnak vagy rossznak.
2/8 A kérdező kommentje:
Sajna nincs lehetőségem hogy hozzájussak ahoz amire vágyok, pedig igényem lenne rá. KÖzépiskola óta barátom sincs, egyszerűen nem találkoztam olyan emberrel akivel kialakulna olyan kapcsolat hogy barátnak hívjam, iskolás időszakokban mindig volt időszakosan egy-egy szoros barátságom.
2023. jún. 23. 22:18
3/8 anonim 

válasza:

Teljesen rendben vagy. Mondom ezt, mert hozzád hasonló vagyok. Engem sem érdekelnek a kamu barátok és a látszat kapcsolatok. Maradj ilyen, idővel majd találsz olyat, akivel tényleg megértitek egymást. Légy türelmes.
4/8 A kérdező kommentje:
Igen, semmi értelme nagy baráti társsaságot tartani ha azok nem minőségi kapcsolatok, sokan addig barátok míg leülnek inni.
2023. jún. 23. 22:35
5/8 anonim 

válasza:

Pontosan, ahogy írjátok. Én is elvagyok az egyetemi szaktársakkal suli időben, de nem érzem úgy, hogy szorosabb haverság/barátság alakult volna ki. Mindig úgy érzem, hogy csak megjátszák, hogy érdeklem őket (mármint meghallgatják, amit mondjuk mesélek vagy amikor csak dumálunk), nem olyan, mint akikkel bármit megbeszélhetnél. Így ugye nehéz csajozni is, mivel egyedül nemigazán jut el az ember társaságba....
6/8 A kérdező kommentje:
Múltkor megsértődtek az öreglányok és bepanaszoltak apámnál (egy helyen dolgozunk ő a főnököm) hogy nem akarok velük beszélni. Mégis miről? Rendszerint behúzom a porta fülke ablakát és nem figyelek másokra. Van pár ember akivel szóbaállok, de az közel sem haverság. Nem vagyok egy nagydumás típús.
2023. jún. 23. 22:55
7/8 anonim 

válasza:

Én mondjuk el tudok beszélgetni bárkivel bármirők (ezt mondjuk egy jó tukajdonságomnak tartom), de sosem érzem azt, hogy igazán érdekli a másikat amit mondok.
Illetve még az jutott eszembe, hogy a korombeliek minden második szava káromkodás, ami tőlem távol áll. És még én érzem magamat kirekesztettnek emiatt. Pedig annyira undorító mikor valaki folyton káromkodik.
8/8 anonim 

válasza:

Én is 23/F vagyok. Ugyanez nálam is, mint amit a többi hozzászóló írt. Én meg már kétségbe voltam esve, hogy csak én vagyok ilyen "furcsa". 😀
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!