Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod kérne rá, meghagynád a fanszőrzetedet?
Figyelt kérdés
2023. jún. 23. 16:08
2/10 anonim 

válasza:

Részben igen, teljesen nem biztos.
3/10 anonim 

válasza:

persze, neki kell hogy tetsszen
F
4/10 anonim 

válasza:

Nem kéne megkérnie rá, mert meg van hagyva. Amúgy ebben a dologban nem nagyon tudnék senki kedvében járni, mert nagyon érzékeny a bőröm, nem tudnám rendszeresen szőrteleníteni meg jobban is tetszik szőrösen. Azért néha persze leszedem, csak úgy.
5/10 anonim 

válasza:

Részben talán, de akkor is csak ideiglenesen.
Teljesen és pláne hosszú távon biztosan nem.
6/10 anonim 

válasza:

Férfiként írom hogy max akkor nem csupaszra hanem pár millisre centisre nyírnám csak de dzsungelre semmikép
És a hónaljat továbbra is borotválnám
8/10 anonim 

válasza:

Semmi képpen! Én full csupaszra szőrtelenítek elől hátul. Feleségemmel éppen fordított a "probléma", kértem a szőrtelenítést, és nem hajlandó rá.
9/10 anonim 

válasza:

Meg és meg is hagytam,pont emiatt
10/10 anonim 

válasza:

Nem a legjobb szó, hogy "kért rá". Megbeszéltük, hogy mik az elképzeléseink, mik tetszenek, mik nem, és természetesen ez is szóba került. Elmondtam, hogy nekem tetszik a természetes, de semmiképp nem akarom ráerőltetni, ha ő máshogy szereti. Ő is elmondta, hogy neki mindegy, de ha szőrös, az tökéletes megfelel. Így mivel mindketten jobbban szeretjük meghagyni, és a másikon is ez tetszik, természetesen meghagytuk.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!