Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szeretitek ha megkötöznek, a szemeteket is bekötik és úgy dugnak meg titeket? Milyen érzés nem tudni biztosan, hogy éppen most, ki dughat meg és ellenkezni sem tudtok?
Figyelt kérdés
Olyan lányok véleménye érdekel(ne), akik már átélték vagy álmodoznak róla!
Ebben mi a vonzó számotokra?
2023. jún. 22. 22:25
12/21 anonim válasza:
Csak a szembekötést vállalnám.
13/21 anonim válasza:
Én nagyon szívesen csinálnék ilyet, DE csakis azzal, akiben eléggé megbízok, és aki tisztelné a határaimat. Az nem lenne vonzó, hogy nem tudom ki van bennem, azt szeretném, hogy bennem legyen, akivel amúgy terveztem, hogy ezt fogjuk csinálni. Tehát valószínűleg ha lenne barátom, vele
14/21 anonim válasza:
Hat hogy az Istenbe ne tudnám hogy épp ki dug?
Hogy kerülhetnek egy idegennek olyan helyzetbe hogy megkötözzon? 🤣🤣
15/21 A kérdező kommentje:
#14 Pl. Házibuli. Sok pia, neked pedig - a "barátod" jóvoltából - kezeid hátul megkötözve (megbilincselve) és a szemeid is bekötve vannak. Egy külön szobában várod a "barátodat". Aztán, csak akad egy ismeretlen "ismerős". Megtörtént eset, nemrég írta privátban egy lány. Persze, szakítottak. De, - gondolom én - a lánynak úgy hiányzott ez a móka, mint üveges tótnak a hanyattesés. Persze ez már büntetőjogi kérdéseket is felvet(hetne).
2023. júl. 6. 07:24
16/21 anonim válasza:
Ilyen csak baráti körben volt,de akkor nagyon tetszett
17/21 anonim válasza:
Nem volt benne részem de az vonz benne,hogy ki vagyok szolgáltatva :)
18/21 anonim válasza:
Nagyon izgato!
Szeretem ha hasznalnak, mint egy targyat. Izgato lenne, hogy nem tudom mi tortenik, hova fogja berakni, milyen jatekokat fog hasznalni.
Illetve hogy nem tudom kicsoda, az is!
21/szub no
19/21 anonim válasza:
A 3 as válaszolóval tudok legjobban azonosulni, ugyanezt tudnám leírni :)
20/21 anonim válasza:
Volt már ilyenben részem. Három pasival, az egyik a párom volt. Izgalmas volt, hogy nem tudtam pontosan, ki dugta a puncimat és közben ki rakta a számba, a végén meg, hogy ki élvezett belém és ki az arcomra.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!