Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sokat vertem volna?
Figyelt kérdés
Pár napja nem vagyok kanos, csak fejben kívánom testileg nem, teszem hozzá fáj a bőr a farkamon. Általában 4x kiverem ha nincs mit csinálnom, csak hogy ne járjon a fejembe az hogy na ki kéne végre elégülni. 23/f2023. jún. 22. 22:17
11/13 anonim 

válasza:

Nem verted túl sokat, 4x az bakfitty, tinikorában szerintem mindenkinek nagyobb volt a napi rekordja.
Ebben a melegben nem kell forró víz a tusoláshoz. Átmeneti libidócsökkenés, de pár nap múlva egyenesbe áll a dolog. Megérzésem szerint inkább pszichés blokk okozza a bibit.
12/13 anonim 

válasza:

Erekciós diszfunkciód van. Akkor ezt azt jelenti hogy itt az idő gyúrni. Hidd el többre mész vele mint petyhüdt farokkal matyizni. Tudom hogy miről beszélek mivel benne voltam ebben a szarban jó 15 évig.
13/13 anonim 

válasza:

Én sose vertem ki 4x egy nap. Max 3x.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!