Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen külső és belső tulajdon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen külső és belső tulajdonságok kellenek ahhoz kedves hölgyek, hogy egy férfi iránt beinduljon a szexuális fantáziátok?

Figyelt kérdés
Gondolom, hogy elsősorban ilyen téren a külső számít, de azért laikusként úgy gondolom, hogy azért az se hátrány, ha van egy kis intelligencia is a megkapó külső mellett nem?

2023. jún. 22. 22:05
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Rosszul gondolod, nálam 80:20 az arány a belső javára. Én még soha nem tapasztaltam olyat, hogy egy önmagával rendben lévő, magabiztos, intelligens, vicces pasi ne vett volna le a lábamról szinte azonnal. Olyankor a külsőre vonatkozó preferenciáim se számítanak, mert nyilván van egy elképzelésem. Ha akit most leírtam mozgássérült lenne, ugyanúgy szeretném, ha kilométerekre lakna tőlem, utána mennék és keresnék ott munkát. Ez a valóság, kérdező, a kondi nem töltheti be az ész, vagy a jó közérzet hiányát, csak megtarthatja az amúgyis meglévő szellemi és mentális egészséget. A jó test meg nekem nagyon, mármint nagyon kevés.
2023. jún. 22. 22:21
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
Nekem pl. az intelligencia fontosabb, mint a külső, sapioszexuális vagyok. És nyilván ahhoz, hogy kiderüljön, hogy valaki intelligens, nem árt az sem, ha jó társalgó és jó a humora. Külsőre a magas, számomra jóképű férfiakhoz vonzódom (tapasztalat, hogy aki nekem tetszik, az sokaknak nem feltétlenül, tehát nem az átlag szépfiúkra bukom).
2023. jún. 22. 22:22
 3/8 anonim ***** válasza:
86%

Nekem pl.: nagyon fontos, hogy okos, intelligens legyen. Nagyon nem mindegy a szexben sem, hogy milyen IQ szintje van, hogy intelligens vagy "na mi vhan thezsvír" szinten van.

Meg tudatilag is beindít.

2023. jún. 22. 22:46
 4/8 anonim ***** válasza:
86%
Én ronda vagyok. Általában az emberek magasról tojnak rám vagy belém kötnek. Ha jön valaki aki kedves az már nagyon imponál. Tudom hogy nem azért kedves mert akár tőlem valamit de akkor is jólesik.
2023. jún. 23. 00:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálam egyáltalan nem a külső számít. Neten ismertem meg a partneremet, és először csak beszélgettünk és nem láttuk egymást. Sokkal fontosabb volt az hogy intelligens legyen, megbízható, stb. Amikor már mind a ketten úgy gondoltuk, hogy eléggé felcsigáztuk egymás érdeklődését, csak utána cseréltünk képet. Hála istennek az is jól sült el. De igazából egyáltalán nem a külső volt a lényeg.
2023. jún. 23. 06:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Sapioszexuális vagyok, csak intelligens és érdekes csanáddal fekszem le.
2023. jún. 23. 10:20
 7/8 anonim ***** válasza:
41%
Fordított a sorrend bro', nem "némi" intelligencia kell hanem sok! A külső megjelenés csak egy tulajdonság a sokból, jóval többet nyom a latban az ész, a stílus, kisugárzás, személyiség.
2023. jún. 23. 10:38
 8/8 anonim ***** válasza:
41%
Csak légy' intelligens, és add önmagad, tesó!
2023. jún. 23. 11:42

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!