Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fehèr foltok,mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A csiklòm körül fehèr kissebb ès nagyobb pöttyök vannak.
Olyan mintha egy megèrett pattanàs lenne,màr csak kikène nyomni.Pròbàltam de nem lehet őker kinyomni.Ezek nem most jöttek elő,pàr ève is ilyen volt.Azòta voltam 1x nőgyògyàsznàl màs problèmàval de nem emlìtette volna meg,hogy baj van ezekkel a pöttyökkel.
Rendszeresen tisztàlkodom oda lennt,nincsen büdös,szìnes folyàsom.
Lànyok nektek is van ilyen fehèr kis pötty a csiklòtok körül?
Mit kène csinàlnom?
2023. jún. 21. 22:59
1/1 anonim 

válasza:

Mindenképp keress fel egy másik nőgyógyászt, vagy kifejezetten szólj a mostaninak, hogy nézze meg, mert aggaszt. Nekem nemi szemölcs/herpesz jutott egyből eszembe, de akármi lehet, jobb ha doki látja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!