Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hetero pasi ként cumiztatnàl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero pasi ként cumiztatnàl pasit?

Figyelt kérdés
Vagy cumiztattàlm màr valaha?
2023. jún. 21. 05:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
68%
igen
2023. jún. 21. 05:30
 2/13 anonim ***** válasza:
75%
Nem, de kiverni hagytam 1x.
2023. jún. 21. 05:58
 3/13 anonim ***** válasza:
46%
Undormány az ilyen kérdés...
2023. jún. 21. 06:17
 4/13 anonim ***** válasza:
85%

Hetero férfi ilyet nem csinál.

Félreértés ne essék, nincs ezzel semmi baj, de ezt kényszer nélkül csak meleg vagy biszex férfiak csinálják.

2023. jún. 21. 06:45
 5/13 anonim ***** válasza:
73%

Igen szopott már le pasi, nem egyszer. Ha nincs nő akkor így szoktam, mert egyszerűen KELL hogy valaki leszopjon.

Ahogy számolgatom már lehet több pasit szopattam mint nőt.. 😆

2023. jún. 21. 06:48
 6/13 anonim ***** válasza:
78%

Az álheterok esetleg. Nekem semmi bajom a bi vagy homo beállítottságúakkal, van is ilyen barátom. Viszont engem olyan szinten taszítanak a férfiak, hogy még a 2 pasi 1 nő felállással sem éltem amikor lett volna rá lehetőség, mert nem akarok olyan közel kerülni egy másik pali dolgaihoz.

Nyilván széles a skála kinek mi fér bele, a 2 pasi 1 nőtől nem lesz még valaki bi, hiszen ott csak egymás mellett van a két pali ha heterok, viszont ha már a farkadat szopogatja egy másik férfi, az már szerintem az a határ amire elmondható, hogy az már nem hetero hanem bi.

Szóval nem, nem éltem az ilyen lehetőségekkel és nem is fogok. Csak nőnek született nők játszanak. 33/F

2023. jún. 21. 07:03
 7/13 anonim ***** válasza:
93%
Nekem már volt ilyen, szexpartnerkeresőn, amikor nőket kerestem, de csak pasik írtak nekem. Aztán az egyiket végül hagytam, hogy leszopjon. Érzésre nem volt különbség, mintha nő csinálta volna, csak mások voltak a hangok, meg az egész kevésbé intim, pont a nőiesség hiányzott belőle. Szóval összességében nem volt rossz, akinek csak az kell, hogy leszopja valaki, annak jó lehet egy másik pasi is.
2023. jún. 21. 07:44
 8/13 anonim ***** válasza:
64%
Én is azt gondolom ezt nőként, hogy hetero férfi ilyet nem csinál semmilyen helyzetben.
2023. jún. 21. 07:55
 9/13 anonim ***** válasza:
42%
Mivel én tényleg hetero vagyok és nem csak annak mondom magam, így értelemszerűen nem!
2023. jún. 21. 10:22
 10/13 anonim ***** válasza:
50%
AKi ilyet csinál az nem heteró!!
2023. jún. 21. 12:26
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!