Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kanoskamasz15 kérdése:
Hányszor tudom kiverni?
Figyelt kérdés
hányszor tudom egymás után kiverni ugy hogy jön is cucc?
F
2023. jún. 20. 18:09
11/12 anonim válasza:
#7 Sajnos amit olvastál az egy régi városi legenda, amit többször is megcáfoltak. A cikk, amire talán hivatkoztál, egy 2011-es álhír volt, ami egy brazil bulvárlapból származott1. A maszturbálás nem okoz halált!
12/12 anonim 

válasza:

Egymás után akár 5x is 1 órán belül képes vagyok spriccelni faszveréssel mégha puha fasszal is!
Csak egy kis cucc kell hozzá és akár 18x is kiverem egy nap alatt vagy esetleg másfél nap max!
18 kiverte nekem pl az egyik ex barátnőm is,akit az ilyen nagyon izgatott
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!