Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az hogy ,,szex istennő,,?
Figyelt kérdés
Bele lehet egy szex után így szeretni egy nőbe? Ha minden vágyam ki elégítené, olyat is csinál melyben még nem volt részem? Gyönyörű és még kedves is!? Szükségem van a válaszokra, még személyesen nem találkoztam vele2023. jún. 20. 15:24
1/6 anonim 

válasza:

Bele. De egy kapcsolathoz kevés a sex. Oda ágyon kívül is passzolni kell.
3/6 anonim 

válasza:

Igen bele, főleg "ha még kedves is". Bár nem értem miért van szükséged a válaszokra... most nem tudod eldönteni magadtól hogy akarsz vele találkozni vagy sem???
4/6 anonim 

válasza:

Olyan személy, aki a szex területén nagyon is ott vasn, és jól teljesít. Igen, bele lehet szeretni.
5/6 A kérdező kommentje:
3-as! Mert félek hogy belezugom ám én kevés lennék neki
2023. jún. 20. 20:32
6/6 anonim 

válasza:

#5 nem túl kicsit korai még ez a kérdés olyannal szemben akivel még nem is találkoztál élőben??? Bocs, de ennyire nyámnyila, önbizalomhiányosan inkább az a kérdés fogsz-e...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!