Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még itt hasonló cipőben?
Figyelt kérdés
Szűz vagyok, és extra kanos is, tegnap láttam egy szöszit akinek olyan segge volt hogy huh, megraktam volna mint egy rossz szamarat. Ráadásul nyár van (utálom a nyarat) és jó részük picsanadrág és haspoló. Tegnap mikor vártam a buszt már azon gondolkodtam hogy megszólítom valamelyiket valami ürüggyel, de sok értelme nem lett volna. Ritka xar hogy nincs kit megdugni, annyi a vigasz hogy az én z generációm kevesebb szexuális életet él és egekben van az incelek száma. 23/f2023. jún. 20. 12:57
2/16 A kérdező kommentje:
Mire mentem volna vele?
2023. jún. 20. 13:01
3/16 anonim 

válasza:

90% hogy semmire, csak magadat bátorító. 10% hogy bármi más is lehetett volna. Win-win szituáció.
5/16 A kérdező kommentje:
De amilyeneket látok mm... sokáig kell még edzek hogy felérjek arra a szintre.
2023. jún. 20. 13:10
6/16 anonim 

válasza:

Akkor hajrá. A próbálkozásból lesz a siker. Mindenki így csinálja.
7/16 A kérdező kommentje:
Kivéve aki jó adottságokkal született, annak búm összejön ezzel, aztán búm azzal.
2023. jún. 20. 13:17
9/16 anonim 

válasza:

" huh, megraktam volna mint egy rossz szamarat" Ezzel a gondolkodással érthetö, hogy még egy nö sem akadt neked. Légy nagyvonalu magaddal és fizess be egy neked tetszö rosszlánynál néhány alkalomra. Számodra két elönye lehet: 1: Végre leszel növel, 2: Talán megsejted, hogy a szexpartnered is emberi lény.
10/16 anonim 

válasza:

Az a baj, hogy a bunkó stílus hamar le jön. De ha normálisan közeledsz egy nőhöz, akkor nem fog elutasítani.
Nem sexre kell menni, hanem beszélgetésbe. Abból meg... bármi lehet.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!