Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért olyan nagy baj ez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nagy baj ez?

Figyelt kérdés
Eddig nem kérdeztem még itt, de most teszek egy próbát mert tanácsra van szükségem. Az utóbbi időben elkezdtem érezni, hogy a lányok is tetszenek. Volt egy lány, akivel sokszor lógtunk együtt és beleszerettem. Viszont egy idő után anyukámmal megosztottam ezt, de egyáltalán nem örült, és dühös volt rám. Sok más embertől is hallgattam, hogy ezt azonnal felejtsem el, mert nem normális. Csak az lenne a kérdésem, hogy valaki őszintén írja meg, hogy miért? Miért olyan nagy baj ez az egész? Az emberek egyik fele ezt mondja: B*szki, szeretsz akit szeretsz, senkinek nem tartozol magyarázattal. A másik fél meg azt mondja: ez undorító és szégyen. Nem egészséges, az emberek így bűnt követnek el. Tényleg nem értem, hogy miért kavarja fel ennyire az embereket ha két kicseszett lány vagy fiú szeretik egymást? Miért kell ezért gyűlölni egy embert? Emiatt miért érdemelnek rosszat? Nekem is el kéne nyomnom mélyen az érzéseimet és megjátszanom magamat? Kérlek, ne ítélkező vagy bántó válaszokat írjatok, köszönöm.
2023. jún. 19. 21:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj, csak a konzervatív felfogású embereknél - anyukád meg úgy tűnik az. Nem kell az orrára kötnöd, én sem osztom meg a szexuális életemet anyámmal.
2023. jún. 19. 21:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Van akit teljesen hidegen hagy és van aki mindig is gyűlölködve fog nézni arra, ha az azonos neműek együtt vannak. Sok mindentől függhet ez, engem ez például nem zavar, se lányok se férfiak esetén. De igazából nem lehet megválaszolni ezt így, van akit zavar és van aki utálkozik emiatt. Ez sajnos így van és így is lesz.
2023. jún. 19. 21:19
 3/8 he84 ***** válasza:
100%
Hát kérdező, sajnos ez van, el kell fogadnod, hogy nem mindenki fogadja el azt, ha valaki az a vele azonos nemű emberhez vonzódik és barátságnál többet akar tőlük, legyen akár homo, akár bi. Én nőként bi vagyok, bár az arány nagyobb része nálam inkább a férfiak felé nagyobb, néhány éve a férfiakhoz 80%-ban vonzódom, a nőkhöz 20%-ban. Korábban egy rövidebb ideig ez az arány fordítva volt. Biknél ez néha változhat, de nem biztos, ez személytől és körülményektől függ. Fogadd el kérdező önmagad, hogy te a veled azonos nemüekhez tudsz vonzódni és ne mondd el mindenkinek, különben nagyobb eséllyel fogsz megint találni olyanokat, akik ezt elítélik és lenéznek téged emiatt.
2023. jún. 20. 00:05
 4/8 anonim ***** válasza:
A csajszival beszéltél már erről? :)
2023. jún. 20. 00:42
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igazatok van, nekem is el kéne fogadnom hogy vannak, akiknek ez nagyon nem természetes. A lány, aki tetszett, szintén vonzódott a lányokhoz, úgyhogy lett volna esélyem, de sajna nem jött össze. :/
2023. jún. 20. 09:43
 6/8 he84 ***** válasza:
Miért nem jött össze? Mert még mindig félsz érdeklődni nla, közeledni felé? Vagy mert tőle megtudtad, hogy esetleg van párja?
2023. jún. 23. 00:08
 7/8 A kérdező kommentje:
Ő nem így érzett és valaki mással lett kapcsolata. Már nagyjából túl vagyok rajta de ettől még sajnos most jelenleg úgy érzem, hogy egy lánnyal lennék boldogabb kapcsolatban…
2023. jún. 23. 21:50
 8/8 he84 ***** válasza:
Aha, ja értem.
2023. jún. 25. 22:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!