Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kinek van “cuki” boxer alsója? :)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van “cuki” boxer alsója? :)

Figyelt kérdés
Boxer fétisem van és kíváncsi vagyok kinek milyen boxere van. 🙂 Valami cuki mesefigurás, vagy szuperhősös, vagy kinek milyen van ami nem sima egyszínű?😋 L
2023. jún. 19. 20:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van Marsupiláni.
2023. jún. 19. 21:07
 12/15 anonim ***** válasza:
52%

Törpapás játszik? :)

[link]

2023. jún. 20. 00:44
 13/15 A kérdező kommentje:
12-uhh ez a törpapás! :P Kedvencem amit írtatok az eddig a Batmanes és a törpapás! *-* <3
2023. jún. 20. 08:01
 14/15 anonim ***** válasza:
75%
Télapós,vam amelyiken citrom van,van jaguáros,szinte az összesen valamilyen minta vagy figura/kép van.
2023. jún. 20. 20:29
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem az az érdekes kb 10 éves lehettem, hagyományos bő lobogos gyerek boxer meg maradt, derék gumi nem ment tönkre benne annyi ki nyúl az anyag, ez mai napig meg van, mivel ki nyúl így felnőttként is jó rám, ritkán fel szoktam venni, érdekes alap színe zöldes, milyen mese figurák vannak rajta azt nem igazán tudom, több mint 20 éves boxer és nem ment tönkre, évekig egyik ágynemű tartóba keveredett kb 3 éve kerül elő, akkor fel vettem néztem a tükörbe fura felnőttként rajtam, régi gyerek boxer, dolgok változtak a méret is.
2024. febr. 20. 02:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!