Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben különbözik a csikló és a hüvelyi orgazmus?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy érzést lehetetlen hitelesen leírni, de mégis próbáljátok meg, miben másabb érzés? Ha nem akarod, hogy üzenetekkel bombázzanak, írj nyugodtan priviben! :)2023. jún. 19. 16:54
1/15 anonim 

válasza:

A csikló intenzívebb, utána többnyire kell kis pihenő.
S nem félek a priviinváziótól, mivel a többségét úgyis törlöm :)
2/15 anonim 

válasza:

KÉRDEZŐ! Te most nő vagy, vagy férfi, vagy mikor minek akarod magad kiadni?
3/15 anonim 

válasza:

Ha meg egyik vagy, akkor írd már oda, ne hülyíts minket!
4/15 A kérdező kommentje:
Miért olyan fontos a kérdező neme?
2023. jún. 19. 17:36
5/15 anonim 

válasza:

Egyértelmű hogy fiú a kérdező és a "kérdés" fő célja privicélpontok keresése, hogy nőkkel a maszturbációról cseverésszen, chatizéljen.
6/15 A kérdező kommentje:
A kérdés fő célja puszta kíváncsiság. Mivel nem rendelkezem se csiklóval se hüvellyel, kíváncsi vagyok, mit érezhet a másik nem. Elvégre ez lenne a funkciója ennek az oldalnak.
2023. jún. 19. 17:39
7/15 anonim 

válasza:

#6 igen elvileg az lenne a funkciója hogy az emberek a szexualitással kapcsolatos kérdéseikben választ kapjanak. Ettől az itt lévő pasik 99%-a partnerkeresőnek gondolja chatizére, "megdugnálak-deazonnal"-ra.
8/15 A kérdező kommentje:
Értem, de azt nem értem, engem miért gyanúsítanak ilyennel. Nagyon jól tudom és pont ezért írtam, amit írtam.
2023. jún. 19. 17:45
9/15 anonim 

válasza:

#8 ha a nők nem akarnak privit kapni kanos fiúkáktól akkor miből gondolod hogy majd maguktól írnak? 😂
Persze, persze tudjuk te sokkal másabb vagy mint az itt lévő 158. hasonló pasi, még véletlenül sem akarsz plasztikus, részletes leírást a maszturbációs szokásokról, meg majd képet kérni, kérdezgetni "mi van rajtad?" és hasonló kérdésekkel előállni 😂 csakis anatómiai okból érdekel 😂
Lásd már be pont ugyanazt csinálod mint a másik 157 pasi - s ennek megfelelően fognak a nők reagálni is (sehogy).
10/15 A kérdező kommentje:
Hát te nyilván tudod, fiam. :D Te szoktál ilyeneket csinálni?
2023. jún. 19. 17:53
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!