Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogy coming outolt?
Valahogy kiderült rólatok, vagy magatok mondtátok el? Hogy reagáltak?
Mikor történt?
Kort és nemet írjatok légy szíves illetve, hogy biszex vagy meleg/leszbi.
Én 26/F

Én még sehogy, unokatesómnak próbáltam jelzéseket adni, hogy vegye észre, de vagy nem akarja, vagy nem meri...
28f bi

Szorongva, sírva...
Aztán le lettem tolva, hogy miért kellett ezt ennyire túlaggódni, és miért nem tudtam hamarabb kinyögni, mert ők már egy éve tudták és várták, hogy beavassam őket.
Soha rosszabbat.

Nekem fokozatosan történt, a legjobb barátaim rákérdeztek, és köztük is vannak melegek, szóval aki megkérdezte annak elmondtam, de nem vertem nagy dobra. Idén lett barátnőm, és kezdetben kicsit titkos volt a dolog, de egy ideje járunk kézen fogva stb és így már nem titok. Egyikünk családja sem fogadta túl könnyen, először nem akartak hinni nekem, amikor sírtam a fürdőben még akkor is azt gondolták, viccelek...
Nem kell szerintem elsietni a dolgot, de már 26 évesen talán komolyabban fognak venni, ha szépen fokozatosan elmondod az embereknek aztán ha összejössz valakivel, már biztos nem lesznek kétségeig, remélem el is fogadnak.

Gimis osztálytársaimnak fejtettem ki először, bár közülük páran már a felismerésem előtt, a korábbi megjegyzéseim, a kisugárzásom alapján pontosan tudták, hogy mi a helyzet velem, szóval nem mondtam újat nekik. 😂
Viszont szülők, családtagok előtt soha nem fog megtörténni, mert azonnali hatállyal kitagadnának, és ebben nincs semmilyen túlzás.
Nem egyszer tettek már megjegyzést rá, hogy ha kiderül rólam, soha többé nem állnak szóba velem.
Egyébként az esetemben nem is létszükséglet ez a coming out mizéria, mert hosszú távon egyértelműen férfivel képzelem el az életem, családot szeretnék. Nem kell mindenkinek tudnia, hogy a női nemet is vonzónak találom.
23/N/Bi

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!