Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van Budapesten duci Thai masszőr hölgy?

A Thai-ok között is akad elég sok a duci lány. Én a neten ismerkedtem meg egy ilyen lánnyal, habár ő nem masszőr, hanem egy gyárban dolgozik és nem itt él, hanem otthon Thaiföldön. Nagyon kedves és még baráti társaságát is elég jól megismertem általa. Nagyon összetartó nép, rendszeresen ülnek össze étkezni, kisebb bulikra!
Alapvetően, átlagosan testileg kisebbek, mint mi magyarok, ill. európaiak. Így a róluk kialakult sztereotípia miatt inkább az apró testű, vékony nők jutnak eszükbe mindenkinek. Jellemzően ezt a megjelenést várják el a Thai masszőrnőktől is. Gondolom, így ritkaság lehet a telt, duci Thai masszőrnő is hazánkban.
Kedves kérdező! Tapasztalatom szerint még a magyar masszőrnők között is elég kevés a duci. (egyet tudok, ha érdekel, ám ő is férjezett és csak szexmentesen dolgozik) Jómagam pár éve járok gyógymasszőrökhöz, néhány alkalommal voltam erotikus masszázson is. Érdekes módon épp egy telt hölgyet szándékoztam felkeresni ilyen szolgáltatásra, de mint kiderült lefogyott a netes fotóihoz képest. Habár így is nagyon kedves volt és szuper volt vele minden! (már nem dolgozik sajnos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!