Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszer vásárlása kínos?
Lassan itt az ideje, hogy óvszert kell vásárolnom életemben először:D Mennyire ciki felrakni a boltban a szalagra? Majd végighalad rajta az emberek szeme előtt. Érdemesebb kisebb üzletben venni, mint pl DM, Rossmann? Vagy épp multiban jobb?
19f

Ha kínosnak érzel egy szimpla gumivásárlást akkor még nem vagy elég "bátor" (érett fejben) hogy eljuss a dugásig...
Le se sz.rja az eladó hogy gumit veszel, pont annyira érdekli mintha fogkrém, vagy felmosóvödör lenne. Szerinted te vagy az egyetlen aznap a boltban aki gumit vesz?

Miért lenne ciki?
Inkább menő, hogy védekezel! 😉
Hidd el, senki sem fog rossz szemmel nézni rád miatta.
Aki meg elmúlt már kb. 16 éves, nem fog vigyorogni rajta, hogy “jé óvszer xd” vagy hasonlók.
Nyugodtan vedd csak meg, hajrá! :)

Egyszer volt, hogy csak gumit vettem, 3 csomaggal. A kasszás csaj csak nézett, én meg rákacsinottam erre elpirult.
Nehogy már én érezzem magam kínosan mert dugni akarok.. 🤣

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!