Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, összejönnétek olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, összejönnétek olyan aszex sráccal, aki a 4 fal között szívesen hordana női ruhákat?

Figyelt kérdés

Nem vagyok és nem is akarok nőies lenni, nem is kell nőnek kezelni, csak a női ruhák izgatnak. Emellett szeretnék 24/7 erényövben lenni, már csak ezért sem lenne szex, de egyébként is aszexuális vagyok. Viszont egy bizonyos szintű intimitásra, testiségre ettől függetlenül vágyok, tehát szívesen markolok a párom fenekébe, szívesen ölelem vagy csókolom meg, rendszeresen masztizok is, csak magát az aktust (minden formáját) kerülöm. Szóval nem is feltétlen egy aszex lány lenne a megfelelő párom, hanem olyan lány akinek elég ha vibrátorral, dildóval játszik és nincs szüksége szexre.

Nem tudom ez milyen gyakori, hiszen így eléggé leszűkítettem a kört...

2023. jún. 5. 01:02
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Az màr nem asszex ha női ruhàt akar felvenni
okt. 30. 13:59
 22/32 A kérdező kommentje:

#21 Semmi köze az öltözködésnek a szexualitáshoz :D

Sem női, sem férfi ruhában nem akarok szexuális kapcsolatot létesíteni senkivel, semmilyen módon.

okt. 30. 15:03
 23/32 A kérdező kommentje:

"Aszexszel minek kene osszejonni?"

Párkapcsolatot keresek, nem szexpartnert :)

okt. 30. 15:04
 24/32 anonim ***** válasza:
0%
Akkor asszex és látens homokos 😃 így jobb?
okt. 30. 16:00
 25/32 A kérdező kommentje:
#24 Heteroromantikus vagyok, nem tartom vonzónak a férfiakat és érzelmileg sem tudok úgy kötődni hozzájuk, mint egy nőhöz. Sajnálom, de ha homoszexuális pasit keresel magadnak, nem én vagyok az embered :)
okt. 30. 16:18
 26/32 anonim ***** válasza:
Párkapcsolatba benne van a szex is
okt. 30. 17:43
 27/32 anonim ***** válasza:
39%
Veszek egy autót de nem ülök bele 😀
okt. 30. 18:33
 28/32 anonim ***** válasza:
Nem
nov. 17. 09:10
 29/32 anonim ***** válasza:

Minek kene egy olyan fiu akivel parkapcsolatba vagyok de nincs szex??

Olyan mintha lakotarssal elnek egyutt

nov. 17. 11:26
 30/32 A kérdező kommentje:

"Olyan mintha lakotarssal elnek egyutt"

Fura lakótársi viszonyaid lehetnek :D

Én nem szoktam a lakótársaim fenekébe markolni, sem lesmárolni őket a konyhában, és mély bizalmi kapcsolatban sem vagyok velük, nem hívom el őket a családi ebébdre, nem jönnek velem rokonom temetésére, nem házasodok össze velük, stb. De hát kinek mi. Biztos lakótárstól is függ. Számomra mindenesetre a lakótársi viszony egyszerű együttélést jelent, nem párkapcsolati viszonyt. Én a páromhoz sokkal bizalmasabban viszonyulok és sokkal mélyebb érzelmek kötnek össze vele, mint egy egyszerű lakótárssal.

nov. 17. 11:37
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!