Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan fiatal párok, akiknek van egy kis "apakomplexusuk" és mindkét fél örömére szívesen bevennének egy idősebb (apakorú) srácot? Olyanokkal már találkoztam, akik külön-külön erre "indultak be", de párral még nem.
Figyelt kérdés
Érdekelne a véleményük és az, hogy, hogyan szeretnék megélni a vágyaikat vele.2023. jún. 1. 15:21
1/13 anonim válasza:
Ha apakorú, akkor hogy lehet srác?
2/13 A kérdező kommentje:
Egy jó karban lévő 40-es, még nem öreg. Még (szerintem) egy 50-es sem. De, jó legyen férfi. Belefér még? :-)
2023. jún. 1. 16:08
3/13 anonim válasza:
Nekem egy ilyen csaj is elég lenne. Szólj ha találtál.
4/13 anonim válasza:
Papa, így akarsz huszonéves csajok bugyijába bejutni?
5/13 anonim válasza:
erre a kérdésreérkezett válaszok engem is érdekelnek.Én sem vagyok már fiatal.De nemcsak fiatal,érettebb párok is jöhetnek.
7/13 anonim válasza:
Nem mert az apás kinézetűeknek már nem áll rendesen. Eddig akikkel voltam mindnek puha volt a farka és rövid is. Na meg majd megfulladtak menet közben. És beindulva fiatal csajként nem akarom hallani a kispöcsű öreg sípoló tudejét az nekem annyira kiábrándító! Sok barátnőm is így van vele. Sokmindent kipróbáltunk de ez volt a leggazdagabb.
9/13 anonim válasza:
7. Figyelj kiscsaj! Amennyiben felpattannál egy rendes 50-es dákóra a szemed is felakadna. Csak álmodoztok ilyenről, azért fikáztok. Ha szeretnél egy rendes kormolást, jelentkezz!
10/13 anonim válasza:
a leggazdagabb-leggázabb csak frajdi elszólás volt esetleg, vagy pusztán a véletlen műve, hogy 2-3 vacak tapasztalás nem volt elég papikból, és mindig becsúszik egy következő...?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!