Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Meddig tartható fent egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig tartható fent egy ilyen kapcsolat?

Figyelt kérdés

Lassan 1,5 éve vagyok együtt a nálam 18 évvel idősebb férfival. A kezdetektől merevedési problémával küzd. A kapcsolat elején volt pár próbálkozás, azóta semmi. Szeretem, de azért a szex hiányzik...

Volt már valaki hasonló helyzetben, mi lenne a megoldás?

2023. máj. 9. 20:34
 1/7 anonim ***** válasza:
83%

Két megoldás van.

1, Elhagyod. Talán ez a tisztességesebb.

2, Tartasz szeretőt. Ezzel meg csak az igényeidet elégíted ki.

2023. máj. 9. 20:36
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
Csodálom a türelmed hogy 1.5 évig bírtad szex nélkül.
2023. máj. 9. 20:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
3. megoldás: dokitól megoldást keres a problémára.
2023. máj. 9. 20:48
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Itt az a kérdés, hogy te hány éves vagy.
2023. máj. 9. 20:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez tőled függ.

Én biztos hogy nem bírnám másfél évig szex nélkül. Max pár hónapig.

Kivétel lenne ha annak jönne elő ilyen problémaja, akivel mar evek óta együtt vagyok, őt nyilvan nem hagynám el, vagy csalnám meg.

De hogy impotenssel nem jönnék össze, az biztos. Nagyon sajnálom, de egy kapcsolatba kell szex. Különben az csak barát.

2023. máj. 9. 22:01
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szedjen potencianövelőt. Orvos felírja, általában működik, hajrá!
2023. máj. 10. 02:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Én pasi vagyok és nálunk pont fordítva van. Párom idősebb de csak két évvel. Jött az a rohadt menopauza azóta nincs se szex se erotika , semmi. Szar egy dolog ez mert amúgy szeretem viszont elég nagy szenvedés így élni. Attól függ hány éves vagy. 49 éves vagyok és 5 éve élek szex nélkül. Nekem már késő váltani de ha fiatalabb lennék így biztosan nem élnék, változtatnék. Ha ronda elhízott, impotens pasi lennék könnyebb lenne ezt elviselni.
2023. máj. 10. 15:25

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!