Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a normálisabb? Ha valaki nyög szex közben vagy csak ha hangosan szuszog-liheg?
Figyelt kérdés
2008. dec. 28. 18:42
1/8 anonim válasza:
szerintem tök mindegy.ha nem hallja senki akkor mindegy.hát a nők ezzel jelzik hogy élvezik a sexet.
2/8 anonim válasza:
Enyhén ittas állapotban én mindig nagyon hangos vagyok. Normálisan csak akkor ordítok, amikor elévezek, de akkor nagyon. :) De hallottam már, hogy van olyan, aki ezt csendben bírja.
3/8 anonim válasza:
Én inkább csendesebb vagyok, bár ez biztos csak megszokás kérdése. Egyébként tényleg hangulat és partner függő... attól függetlenül hogy sóhajtozós vagyok, volt aki kihozta belőlem a vadállatot. :D:D Szerintem igazából teljesen mindegy. De én is örülök ha így vagy úgy de látom a partneremen hogy élvezi amit csinálok :)
4/8 anonim válasza:
Mindegy csak ne szineszkedjen...,valaki meselte hogy az egyik nojet mindig fel kellett pofozza mert szinte elajult.
5/8 anonim válasza:
Szerintem teljesen mindegy.
Én mondjuk elég hangos vagyok és egyszerűen nem tudunk mit csinálni, ezért nem lehet, akárhol egymásnak esnünk :(
6/8 anonim válasza:
Én meg mgszoktam hogy a szülök ott vannak a másik szobába, így megharapom az alsó ajkam, és próbálok levegöhöz jutni.De én is bármikor tudnék hangosabb lenni:D
7/8 anonim válasza:
Azért arra kíváncsi lennék, hogy kinek milyen problémája volt a válaszommal? Érdekes módon, csak ez lett lepontozva...
Ha valakinek az enyhén ittas állapot bántja a szemét, akkor közlöm, hogy ez egy-két pohár bort jelent. És nem fekszem le mindenkivel, mivel négy éve ugyanaz a személy a párom.
8/8 anonim válasza:
Szerintem sikítson ahogy tud, az a szexi nekem.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!