Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz az ondóval ha a pasim belémélvez? Úgy értem az kijön onnan vagy bennmarad?
Is-is.
Ez így normális. Ne legyenek gátlásaid miatta. Idővel még az is lehet, hogy élvezni fogod. Szerintem erotikus és szexi ahogy kicsorog ill. nyomot hagy a bugyin. Van aki még játszani is szeret vele.
Egy része bent marad.
Törülköző szerintem is jobb.
Amúgy akció után ha a lány összecsukja a lábait, akkor nem igazán lehet látni, hogy mi hol csorog. És olyankor csorog a fiúból is, rendesen...
Kérdésedre pedig: egy része felszívódik, és pl. olyan hatása van, hogy jobb kedvű leszel tőle. Tehát nem csak magától a szextől - hanem ettől még külön jobb kedvű leszel.
Mindenórás nőnél pedig megindítja és könnyebbé teszi a szülést.
Szerintem zsepi...mert azt utána lehuzod a wc be..a törölközöt meg kimosod más ruhákkal ez sztem elég undorító:S
meg hát azért nem szokott egy törölközőnyi jönni:S
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!