Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés a pasiknak az ökölszex?
Figyelt kérdés
Kiváncsi lennék vajon mit élveznek benne,hiszen ilyenkor a kéz van a hüvelyben. Vagy ez agyilag jó érzés? És olyan csajok is irjanak akik csinálták ezt már! Érdekelne,hogy nekik milyen volt,élvezték-e?2008. dec. 28. 14:28
1/6 anonim válasza:
Nem hinném hogy élvezhető... Sőt pasiból is keveset láttam, aki direkt arra menne, hogy neki az egész ökle beleférjen. Ez már inkább tartozik a betegséghez mint egészséges szexuális élethet szerintem. :S
2/6 anonim válasza:
Ez a partnernek jó elsősorban. Annak aki adja csak az az élvezet benne, hogy örömöt okoz a másiknak. Ill. ha SM szexről van szó, akkor a domináns félnek izgató lehet.
Ami a lányokat illeti: Erős teltség érzetet ad, túlingerli az idegszálakat és vannak olyan nők, akiknek ez jól esik. Elég ritka egyébként, a legtöbbeket ez taszít, túl soknak találják.
Vigyázni kell vele egyébként, mert hosszabb távon könnyen kitágul tőle a nyílás.
3/6 anonim válasza:
hát szerintem ez inkább kiábrándító, mint izgató!
Nem hiszem, hogy egy normális pasi arra izgulna, hogy a barátnőjébe belefér az ökle.
Ez inkább valamiféle perverzió.
Én sem tudnám élvezni, hogy a páromnak bennem van az ökle. Nem hiszem el, hogy nem fáj nekik.
4/6 anonim válasza:
5/6 petrusi válasza:
Ez egyéniségfüggő...én például imádom, de vannak nők, akik csak így élvezik a szxet, mert túl tág a hüvelyük, és így egy normális méretű péniszt nem érzik meg, mint akiknek nem olyan tág...
6/6 kislany3 válasza:
valoban teltségérzet jellemzi,valoba fáj,hisz nagy az az ököl,de megfelelo sikositassal,turelmes gyakorlassal sokkal inkabb a kéj mintt a fájdalom hatalmasodik el.en seggbe nem probálnám de punciba izgat,engem es a paromat is,sztem eleg szuk vagyok de jol tagulok,okolszex utan 1-2 napig meg erzem h igenybe lettek veeve az izmok de szepen osszeszukul.nem csinaljuk tul gyakran de neha jolesik :) 20l
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!