Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor célszerű abbahagyni a szexet?
Ha elmész akk utána ki kell venni mert lelankad!
Ha neked nem akk nem tudom mi lehet...
Ha tovább bírod akk csináld addig amíg el nem kezd lelankadni(vis elötte érzed h mi lesz)nah akk húzd ki
De nem úgy hangzik mintha kezdő lennél
Akk és úgy hagyd abba ahogy és amikor úgy érzed
Meg persze a párod ha már nincs "úgy"(szal már elment) akk hagyd:):D
Jesszus nehezen tudtam követni az elöttem szólót...
Miután én a másik nemhez tartozom, azt mondom, idő, mig megtanulod a másik testét és fontos a kommunikáció!!!!
Tök jó, hogy miután elmentél, simán megy tovább a dolog...nekem egyszer volt ilyen partnerem háááát nagyon jó volt... képes volt 3x ugyanazt eljátszani ...én meg sokáig azt hittem ez a normális...
A nőknek nem mindig van orgazmusuk ezt se felejtsd el bárhogy szeretnék is.
Én azt javaslom, hogy kérdezd meg a partnered, hogyan jó neki, mit és hogyan csinálj, hogy mégjobb legyen?
Egyébként orgazmuskor megfeszül a nő teste "elfelejt" levegőt venni egy kicsit hasonló önkivületi állapot másodpercekre akárcsak neked...
Remélem segitettem.
én csak 1-2 tippel egészíteném ki az előttem szólókat.
Legyen a lány felül, akkor te is tovább birod és ő tudja irányitani az egészet ahogy neki jó. Vagy esetleg ha elmentél , folytathatod neki a száddal/kezeddel, hidd el imádni foglya:P
akkor hagyd abba, ha úgy érzed, hogy már nem birod kb 4-5 óra után vagy tovább..
ti szoktatok beszélgetni a partnereddel a szexről kinek hogy jó?
Honnan tud?:D Figyeld a nő arcát.. testét... Ha pl megérinted, simogatod a csiklóját és még nyögdécselve és zihálva dobálja magát, akkor gondolható, h még messze nem elégült ki...
Viszont vannak olyanok, akik teljes csendben és nyugalomban élveznek... velük nehezebb...
Próbáld meg azt, h szájjal kényezteted és közben figyeled a reakcióit.. minden apró mozdulat fontos ilyekor!
De ha 2 óra múlva is ugyanott tartotok...add fel:D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!