Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretkezés a szabadban, nyilvános helyeken mégis hogy?
Sokáig azt hittem, ez csak kamu, de továbbra sem tudom elképzelni. Szabadban koszos leszel, poros, ráadásul nagyon kényelmetlen a föld, és ha már nem otthon vagy, akkor is koszos a kezed, ennek ellenére megengeditek az ujjazát? Számomra lehetetlen a szituáció elképzelése.
Ez most bokorra vonatkozott, de mit értenek nyilvános helyek alatt? Olvastam már ikyet az oldalon, hogy strandon, dunaparton, de ez nyilván kamu, hisz feljelentés járna érte, nem beszélve arról ha videó is készül, mindenki a neten lenne, ilyesmi mégsem történik.😂
Valaki világosítson már föl.
Nem tini vagyok.
Azért nem a mocsárba nyúlkál az ember 😅 kosz mindenhol van .
Túlgondolod
Fhúgyerekek honnan áramlik elő ennyi szellemileg visszamaradott?
Vagy tényleg ennyi életképtelen síkhülye járkál köztünk?
Okosabb? na akkor ezt leszel szíves BÁRMIVEL bebizonyítani.
A kérdésedből ítélve egy kiégett villanykörtét is csak nézegetsz órákig és képtelen vagy elképzelni is a probléma megoldását. :D :D
Ja és tipikus reakció az is hogy ha nem kapsz választ, hisztizni kezdesz. :D :D
Ha mereeeem?😀
Te fel mersz hívni engem? nem privátban?
Le akarod nyomozni a számot vagy mi? 😂😂😂
Kis infós szemüveges fiúcska behatározza a pozíciót mint az akció filmekben? Szerinted ettől fél bárki is? xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!