Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeretkezés a szabadban,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretkezés a szabadban, nyilvános helyeken mégis hogy?

Figyelt kérdés

Sokáig azt hittem, ez csak kamu, de továbbra sem tudom elképzelni. Szabadban koszos leszel, poros, ráadásul nagyon kényelmetlen a föld, és ha már nem otthon vagy, akkor is koszos a kezed, ennek ellenére megengeditek az ujjazát? Számomra lehetetlen a szituáció elképzelése.

Ez most bokorra vonatkozott, de mit értenek nyilvános helyek alatt? Olvastam már ikyet az oldalon, hogy strandon, dunaparton, de ez nyilván kamu, hisz feljelentés járna érte, nem beszélve arról ha videó is készül, mindenki a neten lenne, ilyesmi mégsem történik.😂

Valaki világosítson már föl.

Nem tini vagyok.

2023. jan. 4. 10:08
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ujjazas 😅
2023. jan. 4. 10:26
 2/19 A kérdező kommentje:
De ha ráteszi a pasas a frkára az óvszert, azt a koszos kezével teszi (hiába törli meg fertőtlenítős kendővel, az attól még koszos marad, teljesen csak akkor tiszta ha megmosná rendesen) ergo rajtamarad az óvszeren a kosz amit utána becsúsztat, akkor már mindegy ha az újjával felnyúlna.
2023. jan. 4. 10:46
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem a mocsárba nyúlkál az ember 😅 kosz mindenhol van .

Túlgondolod

2023. jan. 4. 10:52
 4/19 anonim ***** válasza:
78%

Fhúgyerekek honnan áramlik elő ennyi szellemileg visszamaradott?

Vagy tényleg ennyi életképtelen síkhülye járkál köztünk?

2023. jan. 4. 11:20
 5/19 A kérdező kommentje:
Szerintem sokkal okosabb vagyok nálad. Már csak azért is, mert beszólsz, de csak úgy a levegőbe. Meg se indoklod, miért. De a szád nagy. Ha okosabb vagy nálam, várom a kérdésemre adott részletesen kifejtett válaszod, hiszen még ezt sem sikerült megválaszolnod.
2023. jan. 4. 11:28
 6/19 anonim ***** válasza:

Okosabb? na akkor ezt leszel szíves BÁRMIVEL bebizonyítani.

A kérdésedből ítélve egy kiégett villanykörtét is csak nézegetsz órákig és képtelen vagy elképzelni is a probléma megoldását. :D :D

Ja és tipikus reakció az is hogy ha nem kapsz választ, hisztizni kezdesz. :D :D

2023. jan. 4. 11:45
 7/19 A kérdező kommentje:
Bármivel? Ide írjam, vagy inkább privátba tegyem, mert nem akarsz megszégyenülni?
2023. jan. 4. 12:00
 8/19 anonim ***** válasza:
Irjad ha mered akár privátban 😂
2023. jan. 4. 12:07
 9/19 A kérdező kommentje:

Ha mereeeem?😀

Te fel mersz hívni engem? nem privátban?

2023. jan. 4. 12:22
 10/19 anonim ***** válasza:

Le akarod nyomozni a számot vagy mi? 😂😂😂

Kis infós szemüveges fiúcska behatározza a pozíciót mint az akció filmekben? Szerinted ettől fél bárki is? xD

2023. jan. 4. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!