Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, kinyalnátok egy puncit 3 millió forintért?
Figyelt kérdés
Azonnal készpénzben megkapnátok, amint elélvezett a tulajdonosa. Többé nem látnátok egymást. Természetesen tiszta, ápolt, gondozott, korrekt lenne az illető. Nem lenne muszáj sem beszélgetni vele, sem egyebet, csak nyalás.
A szavazásra vagyok kíváncsi, nem fontos választ írni.
/elméleti kérdés/
2022. dec. 9. 09:12
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Igen és jöhetne máskor is.
Nem.
37 szavazat
1/16 anonim válasza:
Bi vagyok,szóval a pénz csak hab lenne a tortán. :)
3/16 anonim válasza:
Igen, ha egyébként a "szerv" és a tulajdonosa szimpi.
4/16 anonim válasza:
Egyet ingyen is, de másikat még többért sem.
5/16 anonim válasza:
Én ingyen is. Régóta vágyom (a férjem is) egy hármasra,de elég nehéz partnert találni ehhez.
6/16 anonim válasza:
Ha nem látnánk többé egymást akkor minimum szimpátia kéne hozzá meg egy kis beszélgetés előtte.
Sokkal jobb ezt is szerelemből csinálni egy kapcsolatban és akkor még pénz sem kell.
Biszex vagyok, de sosem vitt rá a lélek ilyen alkalmi dolgokra.
8/16 anonim válasza:
A biszex nők ingyé' is megcsinálnák.
9/16 anonim válasza:
Igen, de én igényelném, hogy előtte beszélgessünk és utána össze bújjunk.
10/16 anonim válasza:
Persze, hülye lennék elutasítani egy ilyen ajánlatot.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!