Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nyalom a barátnőmet, attól lehet valami baja? Arra gondolok konkrétan, hogy elkeztük ezt a dolgot, és rá két hétre mondta, hogy begyulladt neki ott alul "sok cucc"..
Figyelt kérdés
mondta, hogy szerinte az ujjamról került be valami baci, de talán a számból is kerülhetett... és most nem engedi se az ujjammal, se a számmal, de én szeretném legalább a számmal... szerintetek? mit tegyek?2008. dec. 23. 23:36
1/12 anonim válasza:
Ha szex elott kezet + fogat mosol, akkor bizony nem lehet tole semmi baja...
2/12 anonim válasza:
várj!!! az ilyen dolgok szerintem elég komolyan elcsunyulhatnak bár nem vagyok orvos
nem akarok bunkó lenni de lehet hogy télleg rólad került oda valami dzsuva...
3/12 anonim válasza:
lehetséges,hogy sajnos tőled származik a kórokozó,bár ne legyetek 100%-ig meggyőződve. Lehetséges, hogy nyilvános wc-n is összeszedhette... Légy türelmes és inkább győzd meg, hogy irány a doki. Neked is jobb lesz egészségesen kényeztetni Őt,minthogy valamit te is elkapj.
4/12 A kérdező kommentje:
A zuhanyzás és a fogmosás előtte alap... mondtam neki, hogy veszek szájvizet is ha kell, és akkor tökéletes a fertőtlenítés :D , de akkor se akarta, mert fél, hogy komolyabb baja lesz belőle (mármint ha begyullad)....:S és ahogy a kérdésben is írtam, szeretném legalább a számmal, mert azt nagyon imádom :P és szerintem a szájvíz a fertőtlenítésre tökéletes. :)))
2008. dec. 24. 11:26
5/12 anonim válasza:
Ha herpeszed van azt hiszem elkaphatja. Vagy ha a körmöd alatt van valami kosz, ami kézmosásnál nem mindig jön ki. De egyáltalán ne legyen benne biztos, hogy tőled kapta el. Lehet tényeg nyilvános wc, vagy felfázás, meg még csomó dolog:S. Orvosnál volt vele??
6/12 A kérdező kommentje:
Herpeszem biztos hogy nincs!! Az ujjazást meg elhagyhatjuk, de kényeztetni szeretném!!! Szóval ha a szám eddig teljesen egészséges volt, meg fogat mosok, meg még szájvizet is használok, akkor tuti nem lesz semmi? (csak azért kérdezgetem ennyire, mert hátha tudtok logikus érveket mondani, amivel őt is meggyőzhetném) Amúgy orvosnál nem volt, mert egyik bnőjének is volt ilyen, és megoldódott a helyzet... És akkor hogy tudnám rávenni a dologra???? áááá segítség!! :D:D:D
2008. dec. 24. 16:14
7/12 anonim válasza:
Hát orvoshoz mindenképp menjen el, mert mindennek lehet szővödménye, olyan is amit nem láthat....amugy sztem elég kicsir rá az esély hogy te vagy a gond forrása...ha neked semmi bajod sincs....
8/12 anonim válasza:
Menjen el orvoshoz,de alapvető higiénia feltételek mellett,ami ugy látom nálatok meg van,nem te okoztad.Egy hüvelygombát,vagy baktériumot bárhonnan össze lehet szedni,sanszosabb hogy egy nyilvános wc a bűnös,mint a te szád.
9/12 anonim válasza:
Menjen orvoshoz, és addig kerüljetek mindenféle érintkezést, amíg nem derül ki mi baj, és a doki nem javasolja azt. Mert, ha összeszedett valami fertőzést, akkor azt kezelni kell, akár te is elkaphatod (bocs, ha nem tőled indult). És addig nem javasolt semmilyen szexuális érintkezés.
10/12 anonim válasza:
valahol olvastam hogy a szájon több baktérium van, mint egy nyilvános wc ülőkén, sztem simán elképzelhető. várjátok meg, hogy rendbe jöjjön
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!