Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak miért jön be az, ha szopás közbe a szemükbe néznek?
Azért nem kell mindent elhinni :) Főleg a harmonikus együttléttel, meg a szemkontaktus mélyen bensőséges mivoltával kapcsolatos magyarázatokat. Valójában arról van szó, hogy a srác szeretné minél jobban érezni, hogy az előtte térdelő (!) lány megadóan felpillant rá, ő pedig magasról néz le hódolójára...
F
10:58 Tökéletesen egyetértek!
Utolsó: Mocsok hímsoviniszta disznó! Te eddig biztosan csak szükségletből csináltad. Ha tényleg szeretsz valakit, akkor (szerintem) meg sem fordul ilyen a fejecskédben.
Vivike,
elhiszem, hogy jobb naivnak lenni. Egyébként ki mondta, hogy én ezt teszem azzal, akit szeretek? Nem magamról beszéltem, hanem általánosságban a fiúkról. És ki mondta, hogy fiú vagyok? :D Észlény.
Miért kell általánosságban ilyeneket beszélni a fiúkról?
Azért én még hiszem, hogy csak kis százalékuk ilyen, és ezt alátámasztja az is, h. akikkel eddig találkoztam, azok nem voltak ilyenek. (na persze ettől még szubjektív a dolog)
Ki mondta, hogy fiú vagy? Talán az az "F" a hsz.-ed végén...észlény.
Sajnos utolsó előttinek igaza van.
Lehet, hogy nem tudatosan, de ez minden fiúban benne van!
Vivike, legutóbbi hsz-emet éppen azzal kezdtem, h nem kell mindent elhinni :)
Egyébként még abban sem látok különösebben kivetnivalót, ha éppen a hódolat érzése növeli valaki élvezetét. Mindez fordított felosztásban is elfogadható, ha élvezik. Miért ne? Mert - nem hinném h újat mondok - de a szex nem kizárólag mély szerelmi alapon működhet...
Mellesleg senki ne magyarázza nekem, hogy az orális aktus egy ilyen meg olyan bensőséges aktus. Szopás. Szopatás. Nyalás. Nyalizás. Nincs abban semmi rossz, szeretjük így is, úgy is!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!