Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már csak szex miatt van velem?
Ma feljött a barátom és igaz nem feküdtünk le egymással csak ő megujjazokk én meg kivertem neki. Amíg ezt csináltuk addig ölelgettet,csókolgatott de elötte meg utána nem mert azt mondat h "lusta."
És ezt nem most játsza el előszőr...amúgy 10 hónapja vagyunk együtt.
Lusta átölelni? Vagy csókolgatni?
Ha orgazmus után eldobja magát, mert kimerült akkor is átölelhetne, mert az végülis annyi, hogy átrakja a kezét mögötted...
Nem próbáltad mondani neki, hogy neked jól esne ha átölelne?
Ha kielégülés után lusta, az teljesen normális, így működünk. Az én szerelmem megérti ezt :)
Ha előtte is az, akkor viszont gond van...
Első vagyok: na de ahhoz is lusta hogy 1 mozdulatot megtegyen?
Mert ha mondjuk egy másfél órás menetről lenne szó, akkor persze ok
Látszik, hogy melyik válaszoló nő és melyik férfi (:
Nem hiszem, hogy a szex miatt lenne veled. Szerintem szimplán elfáradt. Ha ő nem ölelget, csókolgat, akkor csináld te ezt! Találd fel magad..
Hát én szerintem meg változot a barátod! Sztem már nem ugy érezz írántad vagy vmi gond van nála, h csak mostanába csinálja ezt!:S:S
Meg azé előtte csokolgathatna meg ölelgethetne meg stb. me ezt minden lány naon szereti!
Ha lusta arra akko te meg mond azt h te meg lusta vagy neki kiverni:Dennyi! Te is legyél oan mint ő és akko elgondolkodik majd h" hoopáá talán még se kéne így viselkednem!"
Sok sikert!:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!