Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok ti megtennétek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti megtennétek a barátotokért vagy a házastársatokért,hogy latex és gázállarcot húzzon a fejetekre és ti az ő fejükre?

Figyelt kérdés

Ha már több éve van párotok vagy házasok vagytok és örökké együtt akartok lenni és el fogadjátok egymást, majd egyik nap elmondja a féltett titkát, hogy latex,Légzéskontroll és maszk fétise van, akkor ti hogyan fogadnátok?

A kedvéért megengednétek, hogy a fejetekre húzzon latex maszkot(ami lehet teljesen zárt csak orrnyílással vagy nyitott vagy csak szájnyílásos latex maszk) vagy pedig gázállarcot esetleg mind a kettőt egyszerre? Majd nektek kéne a fejére húzni egy zárt latex maszkot amin csak orrnyílás van és arra a gázmaszkot és fojtogatni úgy, hogy a maszk nyílását befogjátok 30mp-re, hogy nyüszörögjön és vonagljon. Mindenzt ő miatta, hogy örömet okozzatok neki azzal, hogy megteszitek érte ezt.

Linkelek pár képet, hogy hogyan kell elképzelni:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Elnézést, hogy ilyen sokat küldtem csak szerettem volna, hogy tudjátok, hogy mikre kell gondolok. Persze csak a maszkot nézzétek de a ruhát is azért. Megtennétek érte ha mondjuk házasok vagytok és már gyerek is van? Például ő nektek mindent megtesz és nektek csak ezt kéne megtenni érte. Írjatok kort és nemet is. Ui: A férfiak is irhatnak, hogy megtennék-e a barátnőjükért.

2022. aug. 14. 21:00
A kérdező szavazást indított:
Igen simán megtenném
Nem tenném meg
34 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Alapból engem is izgatnak a maszkok és a légzéskontroll, de teljesen szub vagyok, szóval megtenni mással nem biztos, hogy meg tudnám
2022. aug. 14. 21:57
 2/9 A kérdező kommentje:

1-es: Fiú vagy lány vagy? Illetve a maszkok alatt olyanokra gondolsz mint amilyen képeket csatoltam? Tehát gázmaszk és latex maszk?

Akkor abba bele mennél, hogy veled csinálja mindezt?

2022. aug. 14. 22:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

#2 Lány vagyok. És igen, végignéztem, nekem tetszenek az ilyenek :)

És igen, magamon szívesen elfogadom, izgatna is

2022. aug. 14. 22:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Két hatvan éves pasi beszélget.

Képzeld tegnap gázálarcot adtam a feleségemre szex közben.

És milyen volt ?

Amikor befogatam a szelepet úgy mozgott mint 20 éves korában.

2022. aug. 14. 23:16
 5/9 A kérdező kommentje:

3-as: Esetleg beszélgethetnék veled erről a dolgokról? Kíváncsi vagyok, hogy egy lány miért szereti vagy hogyan szerette meg. Milyen érzelmet vált ki belőle stb.

Köszönöm előre is a válaszod.

2022. aug. 15. 06:20
 6/9 A kérdező kommentje:
4-es: Ez jó😁
2022. aug. 15. 06:21
 7/9 anonim ***** válasza:
86%
#5 Írj rám nyugodtan, de valószínűleg csak kora délután leszek újra elérhető itt, szóval nem fogok tudni egyből válaszolni :)
2022. aug. 15. 08:36
 8/9 anonim ***** válasza:
67%

omg én imádok fojtogatni szex közben, nagyon veszélyes, és egy rossz mozdulat és lehet hogy elájul az illető, de ettől csak izgalmasabb. de az autoerotikus asphyxia is nagyon király, régebben már csináltam ilyet, azóta se élveztem akkorát max 1x 2x. persze fun fact, hogy lehet h az illető elájul, de akkor még újra lehet éleszteni :)

de én leszbikus vagyok. egyszer amikor ilyet csináltam azt mondta utána az akkori csajom, hogy "legyél velem gyengédebb, hogy utána durvább lehess". ah szép idők

2022. aug. 18. 02:02
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én férfi vagyok, de oda-vissza megtenném.
2023. jan. 31. 20:48

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!