Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy incel nem megy el prostihoz, akkor lehet, hogy másképp soha nem fog meztelenül nőt látni?
20-as, ezzel spec. baromira mellélőttél, távkiértékelésből kegyelemkettest adok. :)
Voltam bullying áldozat, de ez nem azért volt, mert a kollektív emberiség elcseszett faj, vagy mert a genetikai szintem behatárol. Azért történt, mert néhány osztály- és évfolyamtársam szemétláda volt. Nem mind, néhány.
Tehát a korábbi állításod továbbra sem állja meg a helyét.
Nem szeretem azt, hogy az van ez a bekategorizálás, főleg, hogy at Incelek, mindent Pld 33F Incelnek írnak alá, akik ennyire ragaszkodnak egy ilyen negatív dologhoz, azok tényleg nem fognak változni.
Mi lenne, ha összekapnátok magatokat és nem sajnáltatnátok magatokat?
21
“ Voltam bullying áldozat, de ez nem azért volt, mert a kollektív emberiség elcseszett faj,”
De igen. Másképp miért lenne ennyi szenvedés a Földön? Ha az ember akarná könnyen változtathatna rajta, hisz intelligens és van szabad akarata. De nem akar. Ezért elcseszett faj.
“ Azért történt, mert néhány osztály- és évfolyamtársam szemétláda volt. Nem mind, néhány.”
Érdekes mindig ugyanazon típussal “szemétkednek” a szemétládák. Nem a 14 éves jól kifejlett, izmos, magas és Chadesen kockafejű srácokkal.
Vagy csak én vagyok olyan vak, hogy csak nekem tűnik úgy, hogy mindig ugyanaz a (külső) típus szív?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!