Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valami fétis szerintetek?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy mostanában sok ilyen kérdés volt, de kíváncsi vagyok erre nagyon.
Szóval alapvetően biszexuális vagyok, emellett urofil is valamennyire. És arra is ki tudom verni, ha valaki valami rosszat csinál, akkor is, ha semmi köze a szexhez pl.: Volt már, hogy arra vertem ki, hogy valaki átment a piroson. Ez szerintetek valami fétis vagy parafília féleség?
2022. júl. 10. 11:35
1/4 anonim válasza:
Ez valami olyan beteg dolog, aminek szerencsére a nevével se vagyok tisztában. Részvétem.
2/4 A kérdező kommentje:
Na mindegy, el tudom magamba nyomni, nem szükséges a szexhez. Szadizmusra gondoltam, de nem mert én nem arra verem ki, ha valakinek rossz, hanem arra a gondolatra, hogy például egy bankrablásosnál a rablónak fontosabb a pénz, mint az emberi élet.
2022. júl. 10. 11:47
3/4 anonim válasza:
Igen az, ez is egy párafilia, de elég ritka. Nincs vele gond AMÍG nem motiválja az alanyt normaszegő, jogszabályba ütköző cselekedetek elkövetésére.
4/4 anonim válasza:
Megérett ez a világ a pusztulásra...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!