Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex orgazmus nélkül? Meddig működik ez? Nők! Nálatok milyen gyakran van orgazmus szexnél (előtt, közben, után)? Ez normális, hogy ritkán van orgazmusom?
Házasságban élő nő vagyok.
Viszonylag gyakran szexelünk a férjemmel, de én nem szoktam “elélvezni”.
Nekem leginkább csak orálisan érhető el az orgazmus, viszont a férjem annyira nem partner ebben.
(Én viszont csinálom neki.)
Az is lehet, hogy én vagyok a hibás, mert valamiért fáj, ha bármit is csinál (ujjazás, vagy nyelv)
Azt se tudom nála miért fáj, mert eddig az előző kapcsolataimban nem volt ilyen. Ő pedig nem szívesen ér hozzám ott lent, mert mindig elhúzom magam.
Amiért nem érek el a csúcsra, általában titokban magamnak fejezem be.
Irtó feszült tudok lenni, ha nem szex közben “megyek el” vagy magamnak kell befejeznem (van amikor már nincs ahhoz se kedvem).
Ti Nők mit gondoltok?
Nálatok is van hasonló?
Ezt így elképzelni is rossz.
Vél beszéltél már erről?
Ha ő is tud róla az még szomorúbb.
Biztosan nem kevés sorstársad van, sajnos.
Ha volt már tapasztalatod arról, hogy milyen a jó szex, akkor miért egy olyan férfihoz mentél hozzá, akivel rossz?
Kedves Utolsó!
Attól, hogy nincs orgazmusom, rendszeresen ágyba bújunk és ki is van elégítve!:)
Ebben a történetben én lennék az “áldozat”, ha lenne hibás a történetben!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!