Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok/nők akiknek nagy melle...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők akiknek nagy melle van, titeket zavar vagy szeretitek? Férfiak ti hogy álltok a témához, mennyire szeretitek a nagy melleket?

Figyelt kérdés

Tudom egy személyenként változó, ahány ember annyi vélemény, de azért én kíváncsi lennék a ti véleményetekre.

Véleményem szerint nekem elég nagy melleim vannak (80D), ahhoz képest hogy 174 cm magas és 62-63 kiló vagyok.

Alapvetően megvagyok elégedve a testi adottságaimmal, de a melleimet illetően elég bizonytalan vagyok.

Sokszor hallottam már minél nagyobb annál jobb, de én ezzel nem igazán értek egyet.

Én elég szégyenlős vagyok a melleimet illetően és sajnos ez szex közben is a fejemben van, hogy mit gondolhat róla a párom, biztosan tetszik-e neki. Még csak 2 hónapja vagyunk együtt szóval még nem tudtam teljesen elengedni ezt a megfelelés dolgot ezen a téren, de tudom hogy nem ez a legfontosabb dolog.

A lényeg, hogy nektek mi a véleményetek, 80D mennyire számít szerintetek nagynak, ti mennyire szeretitek a sajátotokat lányok?

Pasik, nektek mennyire jön be az ekkora mell, vagy alapból mennyire számít nálatok a mell méret?

L/20

2022. ápr. 25. 21:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
43%
8-as: Ha már ilyen "szakértő" vagy, akkor megsúgom, hogy a valóságban k.rvára nem a hát méretét jelenti, hanem a gyártott terméket lehet egy kb-ra belőni vele. Nekem ugyanis a 85D hiába jó hátban, mégis kb a fél mellemet leszorítja és idiótán nézek ki, a 90D pedig kényelmes tartást biztosít. Ja, és egyáltalán nem vagyok sem kövér, sem széles hátú, főleg mivel táncolok:) Másnál próbálkozz, trollkám, látszik, hogy nőhöz még közöd nem volt.
2022. ápr. 25. 22:08
 12/21 anonim ***** válasza:
A testalkatodhoz képest az átlagnál nagyobb melleid vannak. Nyugi, a pasik többsége szereti - de aki igazán szeret az téged szeret és nem a melleidet.
2022. ápr. 25. 23:24
 13/21 StevenUp ***** válasza:

ma 21:43

Esküszöm hogy jól nézhetnek ki :D

2022. ápr. 25. 23:45
 14/21 Gymnospermatophyta ***** válasza:
100%

80D az szerintem már nagy, amennyire jól sejtem. :) Nem tudom szükséges-e szégyenkezned, az alakját nem látjuk, az ugye lehet ezerféle. Viszont ha tetszik és csak a méret az, ami miatt szégyenlős vagy, szerintem nem kellene. Nyilván embere válogatja, hogy kinek mi tetszik - nekem pl. a nagyobb. De ha a barátod annyira "undorodna" (ha van ilyen) a D-s mérettől, bizonyára nem lenne veled (feltételezem). Szóval simán lehet, hogy kifejezetten tetszene/tetszik neki. Ha pedig így van, még inkább nem kellene szégyenkeznek miattuk. :)

Remélem idővel oldódnak ezek a gátlások és eltudod majd fogadni magad így, sőt, még tetszeni is fog - mindenhogy:D

2022. ápr. 26. 00:14
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Majd rájössz később, hogy Isten áldása is lehet a nagy mell!

Örülj neki!

2022. ápr. 26. 02:38
 16/21 anonim ***** válasza:

Én foglalkoztam mindenféle méretü mellel.

És végülis arra jutottam,hogy nagyok csak jólnéznekki,de semmi extrát nem nyujtottak.

Ellemben a kicsikkel.

Viszont kérdező neked szerencséd van,örülj nem csak a nagy melleidnek,hanem akkak is hogy nem vagy dagadt mellé. Sok lány kimondottan kövér volt akinek nagy mellei vannak.

2022. ápr. 26. 07:54
 17/21 anonim ***** válasza:

Nekem harmadrendű dolog a mell mérete. Ami számomra a lényeg, hogy érzékeny legyen, és a hölgyet izgassa, ha foglalkozom velük. Inkább egy apró cici, vagy akár lógós, ami jól reagál, és szinte elélvez a csaj, ha nyalogatom, simogatom, mint a világ két legszabályosabb félgömbje, ami tök érzéketlen, vagy kellemetlen a gazdájának, ha stimulálom.

52F

2022. ápr. 27. 05:39
 18/21 anonim ***** válasza:
76%
Mennyire megengedettvszeretni? F
2022. ápr. 27. 07:15
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Elég nagynak számít. De nem feltétlen csak a cicik merete a lényeg, hanem a tartalom is. Pláne nekünk lanyoknak. Nekem is elég nagyok vannak és szerencsére elég feszesek is. Így nincs okom panaszra. 25L
2022. ápr. 27. 07:19
 20/21 anonim ***** válasza:
De megnézném a nagy cickókat még képe is hátmég élőben.
2022. ápr. 30. 12:40
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!