Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők akiknek nagy melle van, titeket zavar vagy szeretitek? Férfiak ti hogy álltok a témához, mennyire szeretitek a nagy melleket?
Tudom egy személyenként változó, ahány ember annyi vélemény, de azért én kíváncsi lennék a ti véleményetekre.
Véleményem szerint nekem elég nagy melleim vannak (80D), ahhoz képest hogy 174 cm magas és 62-63 kiló vagyok.
Alapvetően megvagyok elégedve a testi adottságaimmal, de a melleimet illetően elég bizonytalan vagyok.
Sokszor hallottam már minél nagyobb annál jobb, de én ezzel nem igazán értek egyet.
Én elég szégyenlős vagyok a melleimet illetően és sajnos ez szex közben is a fejemben van, hogy mit gondolhat róla a párom, biztosan tetszik-e neki. Még csak 2 hónapja vagyunk együtt szóval még nem tudtam teljesen elengedni ezt a megfelelés dolgot ezen a téren, de tudom hogy nem ez a legfontosabb dolog.
A lényeg, hogy nektek mi a véleményetek, 80D mennyire számít szerintetek nagynak, ti mennyire szeretitek a sajátotokat lányok?
Pasik, nektek mennyire jön be az ekkora mell, vagy alapból mennyire számít nálatok a mell méret?
L/20
ma 21:43
Esküszöm hogy jól nézhetnek ki :D
80D az szerintem már nagy, amennyire jól sejtem. :) Nem tudom szükséges-e szégyenkezned, az alakját nem látjuk, az ugye lehet ezerféle. Viszont ha tetszik és csak a méret az, ami miatt szégyenlős vagy, szerintem nem kellene. Nyilván embere válogatja, hogy kinek mi tetszik - nekem pl. a nagyobb. De ha a barátod annyira "undorodna" (ha van ilyen) a D-s mérettől, bizonyára nem lenne veled (feltételezem). Szóval simán lehet, hogy kifejezetten tetszene/tetszik neki. Ha pedig így van, még inkább nem kellene szégyenkeznek miattuk. :)
Remélem idővel oldódnak ezek a gátlások és eltudod majd fogadni magad így, sőt, még tetszeni is fog - mindenhogy:D
Majd rájössz később, hogy Isten áldása is lehet a nagy mell!
Örülj neki!
Én foglalkoztam mindenféle méretü mellel.
És végülis arra jutottam,hogy nagyok csak jólnéznekki,de semmi extrát nem nyujtottak.
Ellemben a kicsikkel.
Viszont kérdező neked szerencséd van,örülj nem csak a nagy melleidnek,hanem akkak is hogy nem vagy dagadt mellé. Sok lány kimondottan kövér volt akinek nagy mellei vannak.
Nekem harmadrendű dolog a mell mérete. Ami számomra a lényeg, hogy érzékeny legyen, és a hölgyet izgassa, ha foglalkozom velük. Inkább egy apró cici, vagy akár lógós, ami jól reagál, és szinte elélvez a csaj, ha nyalogatom, simogatom, mint a világ két legszabályosabb félgömbje, ami tök érzéketlen, vagy kellemetlen a gazdájának, ha stimulálom.
52F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!