Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van (vagy volt) nemi betegséged?
Figyelt kérdés
Írd le, mivel jár, milyen tünetei vannak. Hogy kaptad el?
Egy nemi betegség lehet tünetmentes is (pl. egyes betegségeknél a férfi csak hordozó, tünetek csak nőknél jönnek elő), vagy pillanatnyilag tünetmentes (pl. nemi szervi herpesz csak időnként okoz tüneteket), de az attól még "van".
2022. ápr. 20. 19:43
11/14 anonim válasza:
Sose volt semmi nemi betegségünk. Rendszeresen járunk szűrésekre, mivel többesezünk. Olyankor előtte mindig van egy teszte mindenkinek, mert nem szeretjük a gumit. Emiatt általában havi 1x àltalában megyünk a párommal szűrésre. Eddig több, mint 60 alkalommal többeseztünk, de így nem szedtünk össze semmit.
12/14 youngboy26 válasza:
#10 -s, ezt mond mégegyszer!
HPV nem gyógyítható?
Nekem van, de a folyamat szakasz végén vagyok, most Június 13.-án adják be az utolsó oltást.
Nem gyógyítható?! mi van?
Amúgy nekem a HPV 6-os faktor, és 11-es faktor pozitív (alacsony kockázatú)
Én mindig óvszert használok
13/14 anonim válasza:
Volt. Többször is. De nem is igazán válogatom meg a partnereimet és pár pohár után nem feltétlenük figyelek a védekezésre...
14/14 anonim válasza:
10-es talán a herpeszre gondolt
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!