Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hol tudok baratnommel szexelni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudok baratnommel szexelni szoban kivul?

Figyelt kérdés
2008. dec. 17. 17:13
 1/10 A kérdező kommentje:
azert kerdezem mert felunk h ranknyitnak....es valami hejet v megoldast szeretnek hallani.....kossz
2008. dec. 17. 17:15
 2/10 anonim ***** válasza:
Kulcsot nem tudtok venni? vagy akkor szexelni, ha nincs otthon senki? fürdőszoba???
2008. dec. 17. 17:19
 3/10 anonim ***** válasza:

kik nyitnak rátok?

amúgy csináljátok akkor amikor nincs senki otthon

vagy menjetek kirándulni erdőbe

lehet csinálni kocsiban is

2008. dec. 17. 17:20
 4/10 A kérdező kommentje:
hat akkor szoktuk mikor nincs othon senki...de az eleg ritkan van...a kirandulas erdobe meg valahogy nem a legjobb dontes ilyen hidegben...sztem
2008. dec. 17. 17:28
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
erdő annyira nem jó, de a kocsi vagy haverok lakása vagy nyaraló... sok helyen lehet csinálni :D :P
2008. dec. 17. 17:28
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

esetleg..bár attól függ,mennyi idősek vagytok,meg h álltok anyagilag,összedobhatnátok egy kis panziós szobára egy vagy két éjszakára pénzt,és elmentek oda,legalább kis kikapcsolódást is nyújt...

vagy egy olyan moziba beültök,ami nem pesten van,és olyan filmre,ami elég régi...

én meg oráloztam úgy a barátommal,h nem volt a terembe senki,és kihasználtuk;P semmi sem lehetetlen!(:

tavasztól könnyebb lesz..addig vagy kivárjátok míg elmennek,vagy haverok(ahogy már ajánlották),vagy vmelyik az én ötleteim közül...

2008. dec. 17. 17:35
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

de mért féltek h rátoknyitnak? mondd meg a családnak, hogy tilos a bejárás

vicces volt 1x fater ránknyitott, benézett úgy csináltunk mintha aludnánk, kiment aztán alig bírtuk visszatartani a kacagást XD

2008. dec. 17. 17:37
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát sok megoldás van... csak megkell találni. kinél nyitnak rátok? ha a te családodnál akkor mond meg, hogy tilos a bejárás, ha náluk akkor meg ő oldja meg.

Egyébként mi is voltunk hasonló helyzetben és még vagyunk is, nekünk nehezebb a helyzet, még ajtó sincsen XD XD XD.... De megoldható, mikor nincsenek itthon, meg stb....

2008. dec. 17. 17:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Fürdőszobában mi szoktuk nyomatni. Wc tetején. Párom ráül. én meg vele szemben az ölébe.
2008. dec. 17. 18:28
 10/10 anonim ***** válasza:
52%
a kocsi se a legjobb ötlet szerintem mert nem ugyan az mintha ágyba csinálnád legalábbis ez az én vélemenyem..
2008. dec. 17. 20:11

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!