Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudok baratnommel szexelni szoban kivul?
kik nyitnak rátok?
amúgy csináljátok akkor amikor nincs senki otthon
vagy menjetek kirándulni erdőbe
lehet csinálni kocsiban is
esetleg..bár attól függ,mennyi idősek vagytok,meg h álltok anyagilag,összedobhatnátok egy kis panziós szobára egy vagy két éjszakára pénzt,és elmentek oda,legalább kis kikapcsolódást is nyújt...
vagy egy olyan moziba beültök,ami nem pesten van,és olyan filmre,ami elég régi...
én meg oráloztam úgy a barátommal,h nem volt a terembe senki,és kihasználtuk;P semmi sem lehetetlen!(:
tavasztól könnyebb lesz..addig vagy kivárjátok míg elmennek,vagy haverok(ahogy már ajánlották),vagy vmelyik az én ötleteim közül...
de mért féltek h rátoknyitnak? mondd meg a családnak, hogy tilos a bejárás
vicces volt 1x fater ránknyitott, benézett úgy csináltunk mintha aludnánk, kiment aztán alig bírtuk visszatartani a kacagást XD
Hát sok megoldás van... csak megkell találni. kinél nyitnak rátok? ha a te családodnál akkor mond meg, hogy tilos a bejárás, ha náluk akkor meg ő oldja meg.
Egyébként mi is voltunk hasonló helyzetben és még vagyunk is, nekünk nehezebb a helyzet, még ajtó sincsen XD XD XD.... De megoldható, mikor nincsenek itthon, meg stb....
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!