Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves a barátnőm (Én 19) és olyan szűk neki, hogy épp csak 1 ujjam fér be! Mit tehetek, hogy kitáguljon?
Mielőtt válaszolnék, megkérdezem...:
Mije szűk?
Nagyon óvatosan, és apránként tágítsd! Ha kell, használjatok síkosítót! (vagy vegyetek Alsol krémet a patikában, az kevésbé kínos)
El fog tartani pár napig, vagy hétig, hiszen apránként kell. először néhány napig csak 1, aztán fokozatosan 2-3 ujjaddal próbáld. Majd ha már a 3 ujj nem fáj neki, nagyon óvatosan a péniszeddel. De légy nagyon-nagyon óvatos, és gyengéd! Ez a legfontosabb!
gondolom a popólyuka...xD
ahogy az előző válaszoló segítségét olvastam..
hát én se tudom melyik lyukról van szó, de leírom mindkét verziót: én is szoktam szűk lenni, főleg ha sokáig nem vagyunk együtt párommal...olyankor hosszabbra nyújtjuk az előjátékot, h minél nedvesebb legyek... aztán tágítgat az ujjával, szépen fokozatosan, mikor már a 2 is könnyen "forog" bennem, akkor rakja be óvatosan...persze kellemetlen elsőre ezen nem kell meglepődni, de egy kis mozgás után hamar rátágul a hüvely, ugyanis annak az a funkciója hogy nagyon könnyen és hamar tágul, márképp hogyan férne ki rajta egészben egy baba? :)
ami az anált illeti, ugyanúgy hosszú előjáték kell hozzá... engem is feszít először már egyetlen ujja is, nem is teszi bele csak félig előbb, mikor már jelzem neki, h így jó, akkor teszi beljebb....ha már azt is megszoktam, jön a 2... de ez lassabb sokkal, és nagyon fontos a síkosító, amit folyamatosan pótolni kell, különben borzalmas égető érzése lesz....ha két ujjal megy, jöhet a pénisz, de óvatosan, éppcsak a hegyét előbb...itt megállsz, és majd ha azt mondja, folytathatod, akkor mehetsz tovább ... szinte centiről centire kell behatolni és végig ő irányítson! és már ha belejöttetek, akkor sem szabad hevesen vagy mélyre döfni, mert az állati kínokat tud csinálni...tapasztalat...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!